marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Michael Douglas si Catherine Zeta-Jones, un nou divort la Hollywood? Ce zvonuri au aparut despre despartirea unuia dintre cele mai celebre cupluri din lume

Presa tabloida din America a impanzit saptamana trecuta zvonuri cu privire la o posibila despartire intre Michael Douglas si Catherine Zeta-Jones. Publicatia Star a posta chiar o coperta, pe care anunta ca cei doi actori ar fi in pragul divortului.

Michael Douglas si Catherine Zeta-Jones, un nou divort la Hollywood? Ce zvonuri au aparut despre despartirea unuia dintre cele mai celebre cupluri din lume

O publicatie americana sustine ca actorii Michael Douglas si Catherine Zeta-Jones au decis sa divorteze, dupa o casnicie care a durat 13 ani.  Cel mai recent numar al revistei Star ii are pe coperta pe cei doi actori, iar publicatia sustine ca celebrul cuplu trece printr-un divort. Nu este insa prima data cand apar zvonuri despre despartirea celor doi actori.

 

Revista Star sustine ca Michael Douglas si Catherine Zeta-Jones vor avea de impartit o avere de 300 de milioane de dolari, iar actorul s-a mutat deja din locuinta familiei. Informatia privind zvonurile divortului a fost preluata si de publicatiile franceze Le Parisien si Voici si pe diverse publicatii online. Desi reprezentantii actorilor nu au comentat zvonurile, presa scrie ca acesta ar putea fi cel mai scump divort de la Hollywood. 

 


 

 

Cuplul a avut numeroase incercari pe parcursul casniciei. Catherine Zeta-Jones a trebuit sa faca fata luptei - in cele din urma victorioasa - sotului ei, actorul american Michael Douglas, cu un cancer la gat. In ianuarie 2012, Douglas a anuntat intr-un interviu televizat, acordat postului american NBC, ca a invins cancerul de gat cu care a fost diagnosticat in august 2010. Dupa aflarea cumplitei vesti, Catherine a decis sa faca o pauza in cariera, pentru a-si ajuta sotul in lupta acestuia impotriva cancerului, refuzand cateva roluri majore.
 

 

 

In afara de anuntul despre boala sa, Michael Douglas a mai facut public in septembrie anul trecut faptul ca fiul sau Dylan, in varsta de zece ani, "are nevoi speciale". Actorul a declarat ca familia sa a luat decizia de a se muta din Insulele Bermude la New York pentru ca fiul lor Dylan sa poata primi ingrijirea medicala de care are nevoie."Unul dintre copiii nostri are nevoi speciale si ni s-a recomandat ca el sa urmeze cursurile unei scoli speciale din New York", a declarat Michael Douglas, fara a preciza, insa, in ce constau aceste "nevoi speciale" ale fiului sau.

 

 

 

In 2011, Catherine Zeta-Jones a dezvaluit ca sufera de tulburare bipolara. Tulburarea bipolara - sau maniaco-depresiva - se caracterizeaza prin schimbari extreme de dispozitie, de la depresii severe pana la episoade maniace, in cursul carora bolnavii tind sa aiba o dispozitie euforica, sa fie hiperactivi, agitati si fara sa simta necesitatea somnului. Totodata, in cursul episoadelor depresive, persoanele care sufera de aceasta tulburare sunt triste, se simt fara speranta, vinovate si/sau fara valoare si au un nivel scazut de energie.

 

Sursa foto: Getty


 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies