marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Michael Fassbender face din nou echipa cu Ridley Scott. Filmul pentru care se lupta Brad Pitt, Bradley Cooper si Jeremy Renner

Michael Fassbender devine unul dintre starurile preferate ale regizorului Ridley Scott. Dupa ce au lucrat impreuna la Prometheus, prequel-ul seriei Alien care se va lansa in iunie 2012, cei doi mai anunta inca un film impreuna - thrillerul The Counselor.

Michael Fassbender face din nou echipa cu Ridley Scott. Filmul pentru care se lupta Brad Pitt, Bradley Cooper si Jeremy Renner

Productia pentru The Counselor unde Michael Fassbender ar putea juca alaturi de Brad Pitt, Bradley Cooper sau Jeremy Renner (ultimii trei sunt in cursa pentru un rol negativ) va incepe in luna mai.


The Counseler va fi povestea unui avocat de succes jucat de irlandezul de orgine germana Fassbender care ajunge prins in mrejele lumii drogurilor. Pelicula a fost scrisa de scenaristul Cormac McCarthy care a lucrat si la No Country for Old Men.

Desi anunta ca vrea sa ia o pauza dupa ce in 2011  a putut fi vazut pe marile ecrane in nu mai putin de 5 filme X-men: First Class, Jane Eyre, Haywire, A Dangerous Method si Shame care i-au adus titlul de revelatia anului, Fassbender pare sa aiba un an plin de proiecte interesante si in 2012.

In aceasta vara actorul va incepe sa filmeze 12 Years of Slave - al treilea film impreuna cu regizorul Steve McQueen. 12 Years of Slave este povestea unui un new yorkez de culoare, care este rapit in Washington in 1841 si este trimis pe post de sclav pe o plantatie din Louisiana. Acesta este salvat abia 12 ani mai tarziu, in 1853, cand barbatul ajunge la Samuel Bass, un tamplar alb care ii ofera inapoi libertatea. Din distributie mai face parte si Brad Pitt.

Despre Fassbender s-a mai scris in ultima saptamana ca va interpreta rolul razboinicului Cuchulain intr-un film inspirat din cultura mitica irlandeza si care ar urma sa fie turnat spre finalul acestui an. 

Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.




Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies