marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Poza care i-a revoltat pe fanii Prometheus, cel mai asteptat film al anului. De ce au numit-o cea mai dezgustatoare imagine animata

Cu 2 luni inainte de lansarea lui Prometheus, promovat si numit de multi cel mai asteptat film al anului, producatorii au lansate o serie de imagini noi.  Insa una dintre ele i-a revoltat total pe fani.

Poza care i-a revoltat pe fanii Prometheus, cel mai asteptat film al anului. De ce au numit-o cea mai dezgustatoare imagine animata

FOTO 60 de imagini spectaculoase din Prometheus

 

O imagine animata din Prometheus a ajuns pe net, iar fanii au ramas masca atunci cand au vazut-o. Fara sa contina sange sau sa fie violenta, poza a reusit sa socheze internetul. Cei de la Movieline au numit-o  cea mai dezgustatoare imagine animata.

 

Ochiul lui Michael Fassbender, care joaca rolul androidului David in filmul regizat de Ridley Scott, i-a scandalizat pe fani. Considerata mult prea realist realizata si dezgustatoare, imaginea animata n-a fost pe gustul fanilor, care spun ca cei care promoveaza filmul puteau renunta la ea.


Prometheus se va lansa la nivel mondial pe 8 iunie si marcheaza intoarcerea lui Ridley Scott la genul pe care acesta l-a definit: horror-SF. Scott a spus despre filmul sau ca este un prequel la seria Alien, dar va fi si un film de sine statator.

Dupa ce au vazut imagini si trailere, atat fanii cat si presa s-au entuziasmat si majoritatea a spus ca acesta ar putea deveni un nou clasic pentru genul SF in cinematografie. Prometheus se lupta cu The Dark Knight Rises pentru titlul de blockbusterul verii, o lista completata si The Avengers (care se lanseaza pe 4 mai, dar va ramane saptamani bune in salile de cinema).
 

 


SF-ul Prometheus a fost turnat in intregime in 3D, este plasat in universul filmelor Alien, insa va avea o poveste separata. Nici nu s-a lansat inca in cinematografe, insa regizorul a anuntat deja ca filmul va avea parte de o continuare.


"Daca suntem norocosi poate vom avea parte de o continuare pentru ca filmul lasa niste intrebari mari in final" a povestit regizorul care reinvie cea mai apreciata serie de filme horror din istorie la 32 de ani de la lansarea peliculei Alien.


Actiunea din "Prometheus" se petrece in 2085 cu 30 de ani inainte de cea din "Alien", la prima intalnire a oamenilor cu extraterestrii ucigatori si inteligenti. Doua super puteri controleaza pamantul si se lupta intre ele pentru resursele naturale ale Sistemului Solar. Cand un echipaj este trimis pe o planeta indepartata pentru a o pregati de colonizare, acestia descopera o forma de viata bio-mecanica foarte ostila.

 


Intriga filmului a fost inspirata de catre scrierile academicianului Erich von Daniken, un scriitor elvetian cunoscut pentru cartile sale in care a dezvoltat diverse teorii despre existenta extratereatilor si despre influenta pe care acestia au avut-o de-a lungul existentei rasei umane: "NASA si Vaticanul au cazut de acord ca nu puteam sa ajungem unde suntem astazi ca rasa daca nu primeam un mic ajutor. Despre asta vorbim. Despre zei si despre astronauti. Au fost extreterestrii creati ca o forma de arma biologica sau biologia va curati planeta?" Extraterestrii din film au fost creati de designerul H.R. Giger care a colaborat cu Ridley Scott si la primul Alien.


Titlul filmului a fost explicat chiar de regizor: "Prometheus este o poveste despre creatie, despre zei si omul care i-a infruntat" a povestit Ridley Scott. Noomi Rapace interpreteaza rolul lui Dr. Elizabeth Shaw un personaj pe care l-a asemanat cu Ellen Ripley din franciza Alien, Michael Fassbender va juca rolul lui David - un android iar  Charlize Theron va fi Meredith Vickers - o femeie dura si sexy. Din distributie mai fac parte Idris Elba, Guy Pearce si Patrick Wilson.

Prometheus  se va lansa si in Romania, pe 8 iunie 2012.


 

 

 

 

 

 

 

Sursa foto: Movieline


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies