marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Michael Fassbender se transforma intr-un razboinic celtic. Ce film nou pregateste rising star-ul momentului

Dupa un an plin, in care a jucat de la filme clasice ca Jane Eyre in blockbustere ca X-men:First Class, dar si in pelicula tulburatoare, Shame, Michael Fassbender este gata pentru un nou proiect, de aceasta data inspirat din mitologia celtica.

Michael Fassbender se transforma intr-un razboinic celtic. Ce film nou pregateste rising star-ul momentului

The Fass, cum il numesc fanele innebunite, a demonstrat in 2011 cat de versatil este ca actor, trecand usor de la roluri ca cel al lui Carl Jung in A Dangerous Method, la elctrizantul Magneto sau barbatul cu probleme si dependent de sex din Shame. Rolul din urma i-a adus si prima nominalizare la Globurile de Aur, iar o parte din presa straina de specialitate a scris ca merita sa fie nominalizat si la Oscar.

Rising star-ul momentului pregateste un nou film, inspirat din cultura mitica irlandeza si ar putea da viata personajului principal din mitul lui Ulster Cycle.

Cu actiunea in secolul al VIII-lea, povestea aduce in prim plan tribul Ulaid, condus de Regele Conchobar si lupta acestuia impotriva tribului rival, Connachta, condus de Regina Mebh. Printre cei mai buni luptatori pe care ii are regele Conchobar, se numara si nepotul sau, Cuchulain, un barbat cu talente deosebite de lupta, dar care are si stramosi zei.

Michael Fassbender ar putea prelua rolul lui Cuchulain, dupa ce mai a jucat rolul unui razboinic in Centurion.


Proiectul se afla in dezvoltare, este fara regizor, insa scenarist va fi Ronan Bennett, cunoscut pentru Public Enemies, cu Johnny Depp si Christian Bale.

Actorul irlandez si scenaristul american sunt grabiti sa inceapa filmarile si il vor produce prin intermediul Fin McCool Films, compania lor.

In vara, Michael Fassbender ajunge si in Romania cu mult asteptatul film Prometheus, amibitiosul proiect al lui Ridley Scott, pe care l-a numit un prequel al seriei Alien. Filmul se va lansa in iunie.

Pana in vara, il mai puteti vedea pe Michael Fassbender si in thriller-ul de actiune Haywire, care se afla deja in cinematografele din Romania.

Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.




Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies