marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Michael Fassbender se pregateste sa infrunte salbaticia in The Mountain Between Us. Cu ce rol e gata sa ii cucereasca inca o data pe fani

Michael Fassbender, unul dintre cei mai solicitati actori din 2011, se pregatesteste pentru un nou proiect. Actorul irlandez este in negocieri pentru a juca in The Mountain Between Us. Dupa ce a fost torturat de dragoste in Jane Eyre, torturat de sex in Shame si torturat de nazisti in X-men: First Class, Fassbender e gata sa isi impresioneze fanii cu un nou rol magnetic.

Michael Fassbender se pregateste sa infrunte salbaticia in The Mountain Between Us. Cu ce rol e gata sa ii cucereasca inca o data pe fani

Actorul de de 35 de ani se afla in negocieri pentru a prelua rolul principal in "The Mountain Between Us", film regizat de Gerarado Naranjo, inspirat din romanul scris de  Charles Martin.


Filmul aduce in prima plan povestea doctorului Ben Payne si a scriitoarei Ashley Knox, doi straini care, in urma unui accident de avion, se trezesc singuri si raniti in muntii din Colorado.  In timp ce se lupta pentru supravietuire, Knox se va indragosti de Payne. Fassbender ar trebui sa joace rolul lui Ben Payne, scrie Variety.

 

"The Mountain Between Us" este debutul regizorului mexican in afara tarii sale si primul film de studio din cariera sa si va fi o comedie romantica. Naranjo este cunoscut in tara sa pentru "Miss Bala".

 

2011 a fost un an aglomerat pentru Fassbender, care a jucat in patru dintre cele mai apreciate filme: X-men: First Class, A Dangerous Method, Jane Eyre, Shame.
 

Shame, regizat de Steve McQueen, l-a adus pe lista celor mai apreciati actori ai momentului, dupa ce a fost nominalizat la Globurile de Aur si BAFTA pentru cel mai bun actor. In ambele cazuri a pierdut in favoarea francezului Jean Dujardin.
 

Presa straina l-a inclus in topul actorilor nedepretatiti anul acesta, cand Fassbender n-a primit nominalizare la Oscar pentru rolul din  Shame, desi toti criticii spuneau ca are mari sanse si ca interpretarea sa este exceptionala. Cei mai carcotasi au spus ca subiectul indraznet si scenele controversate de sex n-au fost pe gustul americanilor, motiv pentru care Shame n-a primit nici o nominalizare la Oscar. Insa, rolul lui Bradon, un dependent de sex torturat de propriile sale dorinte, i-a adus premiul pentru cel mai bun actor la Festivalul de Film de la Venetia si nenumarate alte premii.

 


 

In 2012, Fassebender vine pe marile ecrane cu unul dintre cele mai asteptate filme ale anului, Prometheus , regizat de Ridley Scott. Prequelul seriei Alien ii aduce impreuna pe Michael Fassbender, Charlize Theron, Idris Elba, Noomi Rapace si Guy Pearce. In 2013, Fassebender se va reuni cu regizorul britanic Steve McQueen pentru drama 12 Years of Slave si va avea a doua colaborare cu Ridley Scott pentru The Counselor.

 

Actiunea din Prometheus se concentreaza in jurul unei echipe de exploratori care descopera un indiciu despre originea speciei umane pe Pamant si care ii conduce intr-o calatorie in cele mai intunecate colturi de pe Pamant.

Acolo au de dus o lupta terifianta pentru a salva rasa umana. Noomi Rapace interpreteaza rolul lui Dr. Elizabeth Shaw un personaj pe care l-a asemanat cu Ellen Ripley din franciza Alien, Michael Fassbender va juca rolul lui David - un android iar  Charlize Theron va fi Meredith Vickers - o femeie dura si sexy.


Prometheus va elucida o parte din misterele care au invaluit toate cele 4 filme din serie: de unde provin creaturile care vor sa puna capat omenirii. Prometheus  se va lansa si in Romania, incepand cu 9 iunie 2012.

Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.




Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies