marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Michael Fassbender va juca rolul principal in filmul inspirat de Assassins's Creed, unul dintre cele mai populare jocuri din lume

Actorul irlandez Michael Fassbender, care l-a jucat pe androidul David in Prometheus, si-a adaugat un nou proiect inedit in CV. Acesta a acceptat rolul principal din filmul Assassin's Creed, inspirat de jocul cu acelasi nume, produs de Ubisoft.

Michael Fassbender va juca rolul principal in filmul inspirat de Assassins s Creed, unul dintre cele mai populare jocuri din lume

Fassbender, in varsta de 35 de ani, va fi si co-producator, impreuna cu partenerul sau Conor McCaughan, cu care a infiintat compania DMC Film, si cei de la Ubisoft.

 

"Michael Fassebender a fost prima noastra optiune" a spus Jean-Julien Baronnet, CEO-ul companiei UMP, studioul independent care va produce filmul. "Michael este un actor extrem de talentat, versatil si care se daruieste total rolurilor sale" a mai adaugat acesta.

 

Initial, filmul trebuia lansat de cei de la Sony, insa a fost amanat, asa ca cei de a UMP au intrat in scena si vor produce independent proiectul. In urmatoarea perioada, acestia vor anuntat cine va fi regizor, scenaristul si distribuitorul.

 

 

La fel ca si in cazul jocului creat de cei de la Ubisfot, povestea filmului  se invarte in jurul unui barman - Desmond Miles - capturat de o agentie secreta Abstergo Industries si fortat sa se intoarca in timp in diverse perioade pentru a retrai faptele stramosilor sai - toti asasini - si pentru a recupera artefacte valoroase. Michael Fassbender urmeaza sa preia rolul principal, scrie Variety.
 

Franciza de jocuri Assassin's Creed a vandut pana in acest moment peste 30 de milioane de copii.  Al treilea joc din serie va fi lansat in octombrie anul acesta.

 

Michael Fassbender a devenit in ultimii 2 ani unul dintre cei mai apreciati actori de la Hollwyood, dupa succese ca X-men: First Class, Jane Eyre, A Dangerous Method si Shame, care i-a adus prima nominalizare la Globurile de Aur si premiul pentru cel mai bun actor la Festivalul de Film de la Venetia.


In aceasta vara i-a cucerit inca o data pe critici cu interpretarea sa magistrala din Prometheus, unde il joaca pe androidul David. In aceste momente, pregateste trei noi proiecte, Twelve Years a Slave, unde va colabora din nou cu Steve McQueen, The Counselor si continuarea de la X-men First Class, in care l-a jucat pe Magneto.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies