marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Michael J. Fox va juca rolul unui bolnav de Parkison, boala de care sufera si el, intr-un serial in care are primul sau rol principal dupa 13 ani

Actorul canadian Michael J. Fox va detine rolul principal intr-un serial al postului NBC, care spune povestea unui barbat care trebuie sa faca fata provocarilor maladiei Parkinson de care sufera.
 

Michael J. Fox va juca rolul unui bolnav de Parkison, boala de care sufera si el, intr-un serial in care are primul sau rol principal dupa 13 ani

Fox, care sufera de aceasta boala, va avea, in acest serial, primul sau rol principal in 13 ani. In "The Michael J. Fox Show", actorul joaca rolul unui tata cu Parkinson care se intoarce sa lucreze la NBC ca prezentator. Surprinzator, familia sa este foarte fericita ca scapa de el.

 

"Realitatea cu boala Parkinson este ca uneori e frustranta si alte ori este amuzanta", a spus actorul, in varsta de 52 de ani. Totodata, artistul a spus ca serialul nu va avea umor negru. "Nu e nimic oribil si intunecat la o persoana cu maini tremurande", a spus actorul. "Nu este nimic oribil la o persoana care spune «Oh, Doamne, as vrea sa nu imi mai tremure mainile» iar eu ii raspund «Da, si eu as vrea asta»", a marturisit Fox.


Show-ul va fi difuzat in premiera pe 26 septembrie, pe Comcast, un post detinut de NBC.

 

 

 


Fox, care s-a nascut in Canada, a devenit celebru dupa ce a aparut in filmul "inapoi in viitor". in 2000, dupa ce simptomele bolii Parkinson i s-au acutizat, actorul canadian a renuntat la actorie. Recent a detinut un rol secundar in serialul de succes "Sotia perfecta/ The Good Wife". Acest lucru l-a facut sa realizeze ca poate face mai multe si astfel a decis sa faca parte din proiectul NBC.

 

Pe de alta parte, NBC deja a comandat 22 episoade din acest nou serial in care joaca Fox. Unul dintre invitatii speciali ai show-ului este guvernatorul statului New Jersey, Chris Christie, care isi va juca propriul rol intr-un episod.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies