marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Michael J Fox  se intoarce dupa 10 ani in rol principal intr-un nou serial. Cand revine pe micile ecrane unul dintre cele mai mari staruri de comedie

Michael J Fox revine pe micile ecrane din 2013  intr-un nou serial de comedie care va fi difuzat de NBC. Acesta este primul rol principal pentru actorul diagnosticat cu Parkinson, in ultimul deceniu.

Michael J Fox se intoarce dupa 10 ani in rol principal intr-un nou serial. Cand revine pe micile ecrane unul dintre cele mai mari staruri de comedie

"Sa-l aducem pe Michael J. Fox  inapoi la NBC este o onoare suprema. Suntem incantati ca unul dintre cele mai mari staruri de comedie sa intoarce acasa din nou" a declarat un oficial al postului NBC.


Actorul, cunoscut pentru rolurile din serialul ”Spin City” si trilogia de succes ”Back to the Future”, este principalul nume in jurul caruia se construieste un proiect al Sony Pictures Television pentru anul 2013. Serialul nu are inca un nume insa a fost cumparat de cei de la NBC.


Diagnosticat cu Parkinson in 1991, Fox a disparut din lumina reflectoarelor in anul 2000, cand a renuntat la orice rol major filme sau seriale pentru a-si concentra eforturile catre imbunatatirea tratamentelor pentru boala sa. Actorul a avut insa roluri secundare sau aparitii periodice in seriale ca The Good Wife, Rescue Me, Boston Legal.

In luna mai, actorul a anuntat ca noile medicamente dezvoltate cu ajutorul banilor stransi de fundatia sa il ajuta sa tina efectele bolii sub control si ca ar putea sa revina la roluri mai mari.
 


"Sunt foarte bucuros ca ma intorc la NBC cu o echipa creativa si un serial minunat. Sunt bucuros sa ma intorc la munca!" a declarat actorul canadian. Rolurile lui il includ pe Marty McFly din trilogia Back to the future (1985-1990),  pe Alex P. Keaton din Family Ties (1982-1989), pentru care a castigat trei Premii Emmy si Premiul Globul de Aur; un alt rol important este cel al lui Mike Flaherty din Spin City (1996-2000), pentru care a castigat un Emmy, trei Globuri de Aur si doua Premii Screen Actors Guild.


Fox a fost diagnosticat cu boala Parkinson in 1991 si a dezvaluit vestea publicului in 1998. Intrucat simptomele bolii s-au agravat, el s-a retras partial din actorie incepand cu anul 2000.

 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies