marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Michael Madsen incearca pe pielea lui “Razbunarea fara limite”

Michael Madsen, actorul care, incepind din 19 ianuarie, va cere in fiecare simbata, de la ora 22:00 “Razbunare fara limite” (“Vengeance unlimited”), la Pro Cinema, nu si-a incheiat prea bine anul care tocmai a trecut. Daca in serial, Madsen interpreteaza rolul misteriosului Chapel, cel care imparte dreptatea celor care nu mai sperau sa o obtina vreodata, in realitate, vedeta a trebuit sa infrunte “Razbunarea fara limite” a fostei sale sotii, Jeannine Bisignano, care l-a dat in judecata pentru ca a intirziat cu plata pensiei alimentare pentru cei doi copii ai sai din prima casatorie.
Michael Madsen incearca pe pielea lui “Razbunarea fara limite”

Jeannine a fost revoltata de faptul ca Madsen, care avea sa-i plateasca 38.000 de dolari, contravaloarea pensiei alimentare pe trei luni, i-a cumparat sotiei sale un cal de rasa foarte scump.

Se pare ca armasarul, adus din Irlanda cu vaporul, a costat o mica avere, ceea ce a provocat comentarii foarte rautacioase la adresa vedetei din “Razbunare fara limite”. “Nu-ti iei un asemenea cal daca esti falit!”, au spus unele persoane, sustinute aprig de fosta consoarta a lui Madsen.

Desi nu este chiar cazul lui Michael Madsen, a carui agenda pe 2008 este foarte incarcata. Managerul acestuia a refuzat sa comenteze in vreun fel incidentul.

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies