marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Michael Mann: care este noul film al regizorului, Chris Hemsworth are rolul central

Regizorul care ne-a incantat cu filme ca The Last of the Mohican, Heat sau The Insider revine in spatele camerelor cu un thriller plasat in universul cibernetic.

Michael Mann: care este noul film al regizorului, Chris Hemsworth are rolul central

La 3 ani dupa ce a regizat Public Enemies, Michael Mann si studiourile Legendary Pictures au ales noul proiect, scrie revista Variety. Desi nu se stie titlul sau subiectul filmului se pare ca acesta va fi centrat in universul unor atacuri cibernetice.


Actorul australian devenit cunoscut cu rolul din blockbusterul Thor din 2011, Chris Hemsworth va avea rolul central in film.

 

Hemsworth trebuia sa inceapa alaturi de Anne Hathaway filmarile la productia science fiction a lui Steven Spielberg, Robopocalypse, in aceasta primavara, insa cum aceasta a fost amanata pentru o perioada nedefinita, cei doi actori au trecut la alte proiecte.

 

Nascut pe 5 februarie 1943 la Chicago, Michael Mann si-a inceput cariera lucrand ca scenarist pentru seriale de televiziune, facandu-si debutul cu serialul "Starsky si Hutch".

Incepand din anii '90, Michael Mann s-a consacrat cinematografiei si a regizat trei pelicule care au impresionat publicul si criticii de specialitate: filmul istoric "Ultimul mohican" (1992), filmul politist "Obsesia/ Heat" (1995) si lungmetrajul-ancheta "Scandal in industria tutunului/ The Insider" (1999).

Dupa biograficul "Ali" (2001), dedicat pugilistului Mohammed Ali, Michael Mann a revenit la filmul politist, regizand "Colateral" (2004), in care Tom Cruise a jucat rolul unui asasin cu sange rece. Acesta este cel mai mare succes de casa din filmografia cineastului american.

 

 In 2012, Michael Mann a fost producatorul executiv al serialului Luck/Norocul pe care HBO l-a anulat dupa scandalul cailor ucisi in timpul filmarilor.


 

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies