marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Michael Moore a fost comparat de George W. Bush cu Osama bin Laden

Fostul presedinte american, George W. Bush, l-a comparat pe Michael Moore, realizatorul filmului „Sicko”, difuzat de Pro Cinema vineri, 19 noiembrie, de la 22.00, cu Osama bin Laden.

Michael Moore a fost comparat de George W. Bush cu Osama bin Laden

In noua sa carte, „Decision Points”, Bush sustine ca vorbele teroristului Osama bin Laden seamana izbitor de mult cu cele ale activistului liberal si realizatorului de documentare Michael Moore. Bush spune ca o mare surpriza din campania sa electorala din 2004 impotriva senatorului John Kerry a fost o caseta cu Osama bin Laden, in care acesta ii „ridiculiza reactia la evenimentele din 11 septembrie, in sala de clasa din Florida”, ceea ce a facut si Michael Moore in documentarul sau „Fahrenheit 9/11”. „Suna de parca il plagia pe Michael Moore”, scrie George W. Bush in cartea sa despre Osama bin Laden.

Cel care l-a pus in incurcatura pe presedintele american George W. Bush, realizand documentarul Fahrenheit 9/11, Michael Moore vine la Pro Cinema pe 19 noiembrie, de la 22.00, cu un alt documentar socant, de aceasta data despre criza sistemului sanitar american. ”Sicko”, un documentar nominalizat la premiile Oscar, care incearca sa puna un diagnostic corect sistemului american de sanatate, este inca o provocare lansata de Michael Moore, dupa ce a castigat premiul Oscar cu documentarul ”Cantec pentru un masacru” (”Bowling for Columbine”) si marele premiu la Festivalul de Film de la Cannes cu ”Fahrenheit 9/11”.


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies