marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Michelle Pfeiffer, actrita vesnic tanara, la 54 de ani. Cele mai bune roluri din cariera ei

Pe 29 aprilie a implinit 54 de ani iar saptamana trecuta a fost premiata la CinemaCon, conventia anuala a cinefililor tinuta in Los Angeles cu trofeul Cinema Icon. Cu un fizic perfect, frumusetea lui Michelle Pfeiffer a ramas nestirbita in ciuda trecerii timpului si desi are peste 50 de ani le poate da clasa celor mai tinere actrite. Fanilor nu le vine sa creada ca arata atat de bine fara operatii estetice

Michelle Pfeiffer, actrita vesnic tanara, la 54 de ani. Cele mai bune roluri din cariera ei

GALERIE FOTO: 25 DE IMAGINI DIN CARIERA LUI MICHELLE PFEIFFER!

Barbara Walters a numit-o, alaturi de Julia Roberts, cea mai frumoasa femeie pe care a intervievat-o. Cunoscuta pentru caracterul sau rezervat, actrita sfideaza trecerea timpului si demonstreaza tuturor ca iti poti mentine tinerea si fara a fi nevoie sa apelezi la operatiile estetice, un trend care a creat o adevarata dependenta in randul divelor de la Hollywood.

Cu o frumusete nemuritoare, Michelle Pfeiffer si-a inceput cariera cu mici roluri in filme de televiziune, in anii '70, si a devenit cunoscuta pe marile ecrane in filmul "Scarface" (1983), in care a jucat alaturi de Al Pacino. Printre rolurile notabile pe care le-a realizat se numara cel din "Legaturi periculoase" (1988), pentru care a fost recompensata cu un premiu BAFTA, cel din "Campul dragostei" (1993), pentru care a primit un Urs de Argint, si cel din "Fabulosii Baker-Boys", pentru care a fost recompensata cu premii din partea presei straine de la Hollywood, a asociatiilor de critici din New York si Los Angeles, a National Society of Film Critics si a Board of Review. Actrita a fost nominalizata de trei ori la premiile Oscar, pentru rolurile din "Fabulosii Baker-Boys", "Legaturi periculoase" si "Campul dragostei".

 

Michelle Pfeiffer la 21 de ani, imagine de promovare a serialului Delta House ( 1979)


Michelle Marie Pfeiffer s-a nascut in data de 29 Aprilie 1958 in Santa Ana, California, intr-o familie modesta cu un tata sever. Mai are un frate mai mare si doua surori mai mici: actrita a recunoscut ca in adolescenta nu era tocmai un model de cumintenie. Dupa ce a absolvit liceul Fountain Valley actrita studia sa ajunga stenograf, insa un concurs de frumusete castigat in 1978 a propulsat-o in actorie si spre lumea televiziunii.

"Este infricosatoare aceasta epidemie de persoane ca nu mai realizeaza ce este cu adevarat frumos" a declarat actrita atunci cand a fost intrebata despre operatiile estetice. Michelle a fost aleasa sa apara pe coperta primului numar "People Magazine's 50 Most Beautiful People in the World". La aceeasi revista a batut recordul cu cele sase aparitii pe lista celor mai frumoase femei din lume. Un studiu care isi propune sa analizeze numarul de calitati care dau proportiile fetei perfecte, arata ca Michelle Pfeiffer se apropie cel mai mult de acel numar magic, fiind perfectiunea intruchipata. De-a lungul timpului, Michelle a fost premiata de mai multe ori pentru frumusetea si gustul ei. A fost aleasa de catre revista Empire pe locul 3 pentru topul "celor mai sexy 100 de staruri din istoria filmului".
 


Michelle Pfeiffer, la 54 de ani, la Gala CinemaCon

Actrita a fost nominalizata de 6 ori consecutiv la Globurile de Aur (1989-1994), este foarte buna prietena cu Cher, de cand a lucrat cu aceasta in filmul The Witches of Eastwick (1987), dar si cu Ellen Barkin, Steven Spielberg, Kate Capshaw, Nicole Kidman, Jack Nicholson, Jodie Foster, George Clooney si Martin Scorsese.

Financiar, actrita a castigat o avere din filmele: What Lies Beneath (10,500,000 $), Dangerous Minds (6,000,000 $), Batman Returns (3,000,000 $) si Frankie and Johnny (3,000,000 $).

Actrita este maritata de 18 ani cu producatorul David E. Kelley alaturi de care are 2 copii, insa a mai avut un mariaj de 7 ani cu actorul Peter Horton. In luna mai Michelle Pfeiffer poate fi vazuta din nou in cinematografe in pelicula Dark Shadows unde joaca alaturi de Johnny Depp, Helena Bonham Carter si Chloe Moretz, Eva Green.
 

Cele mai bune 6 roluri din cariera lui Michelle Pfeiffer

1. Scarface ( 1983)
Regie: Brian De Palma
Distributie: Al Pacino, Michelle Pfeiffer,  Steven Bauer
Nominalizat la 3 Globuri de Aur


2. Batman Returns (1992)
Regie: Tim Burton
Distributie: Michael Keaton, Danny DeVito, Michelle Pfeiffer
Nominalizat la 2 Oscaruri



3. The Fabulous Baker Boys (1989)
Regie: Steve Kloves
Distributie: Jeff Bridges, Michelle Pfeiffer, Beau Bridges
Nominalizat la 4 Oscaruri


4. Dangerous Minds ( 1995)
Regie: John N. Smith
Distirbutie: Michelle Pfeiffer, George Dzundza,  Courtney B. Vance
 

5. Dangerous Liaisons (1988)
Regie: Stephen Frears
Distributie: Glenn Close, John Malkovich,  Michelle Pfeiffer
Castigator a 3 Oscaruri

6. The Age of Innocence (1993)
Regie: Martin Scorsese
Distributie: Daniel Day-Lewis, Michelle Pfeiffer,  Winona Ryder
Castigator al unui Oscar

 

Sursa foto: Getty


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies