marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Michelle Pfeiffer este incantatoare la 54 de ani. Femeia cu chipul perfect cucereste Hollywood-ul si dupa 3 decenii de cariera  

Michelle Pfeiffer este o adevarata veterana la Hollywood, o actrita talentata si apreciata, care a demonstrat in cei 30 de ani de cariera ca pentru ea frumusetea nu este deloc trecatoare. De la Grease 2 la Dark Shadows, Pfeiffer reuseste intotdeauna sa ii cucereasca pe fani cu aparitia ei electrizanta.

Michelle Pfeiffer este incantatoare la 54 de ani. Femeia cu chipul perfect cucereste Hollywood-ul si dupa 3 decenii de cariera

GALERIE FOTO INEDITA CU MICHELLE PFEIFFER

 

In cele 3 decenii de cariera, Michelle Pfeiffer a reusit sa se impuna la Hollywood ca una dintre cele mai talentate actrite, care si-a trecut in cv filme celebre ca Scarface, Tequilla Sunrise, Frankie and Johnny, Batman Returns, Dangerous Liaisons, The Age of Innocence, The Witches of Eastwick, Stardust.  In  2012 promite o revenire in forta cu Dark Shadows, in care va juca alaturi de Johnny Depp si Eva Green.


Recent, actrita de 54 de ani a oferit un interviu mai mult decat sincer pentru revista Parade, in care a dezvaluit cateva dintre secretele ei.  Putini stiu ca este casatorita timp de 19 ani cu producatorul David E. Kelly, omul din spatele serialelor "Chicago Hope" sau "The Practice".

 

"Nu ma atasez usor de oameni, de obicei imi trebuie ani de zile ca sa ofer incredere, dar el a stiut cum sa ma faca sa cred in el", a spus actrita in revista Parade.

 

Michelle Pfeiffer in 2012

 

 

Si dupa 30 de ani, actrita continua sa fie prezenta la Hollywood. Dupa ce a jucat in Stardust, la sfaristul lui 2011 Pfeiffer a aparut in New Year's Eve, unde a aparut mai mult alaturi de Zac Efron.
 

 

In ultimii ani, frumoasa actrita a aparut alaturi de parteneri mai tineri in filme, ceea ce o amuza copios: "Da, stiu, joc alaturi de actori mult mai tineri ca mine, am trecut de la Ashton Kutcher la Rupert si apoi la Zac Efron. Daca o sa continui asa, voi ajunge sa joc in filme interize minorilor. Cred sa se schimba lucrurile, acum multi ani, eu aveam 32 de ani si jucam alaturi de Sean Connery in The Russia House, iar el avea 60 de ani." a glumit actrita despre diferenta majora de varsta intre ea si partenerii ei de platou.

 

Ceea ce a facut-o sa mearga mai departe intotdeauna a fost ambitia: "Nu vreau sa fiu narcisista, dar am simtit mereu ca pot sa fac orice imi pun in gand si nu am renuntat la nimic din ce mi-am propus. Cred ca asta a fost reteta succesului meu, am muncit din greu sa obtin ce mi-am dorit si nu m-am lasat batuta".


CELE MAI BUNE 10 ROLURI ALE LUI MICHELLE PFEIFFER


Michelle Marie Pfeiffer s-a nascut in data de 29 Aprilie 1958 in Santa Ana, California, USA. Mai are un frate mai mare si doua surori mai mici. A absolvit liceul Fountain Valley iar apoi a facut un an la Universitatea Golden West College, insa a ales sa lucreze la un supermarket, Vons, unde si-a gasit chemarea spre actorie.
 

S-a maritat cu actorul Peter Horton in 1981, de care a divortat mai tarziu. Apoi a avut o relatie cu actorul Fisher Stevens, insa relatia lor s-a terminat dupa trei ani.

Michelle Pfeiffer in 1982


 Actrita a decis sa isi intemeieze o familie luand in considerare chiar sa caute un tata pentru copil, fara obligatii.Dar fara sa mai piarda timpul a decis sa adopte o fetita, in martie 1993, pe care a botezat-o Claudia Rose. Mai tarziu in acelasi an s-a maritat cu David E. Kelley, creatorul filmelor "Picket Fences" (1992), "Chicago Hope" (1994), "The Practice" (1997), si "Boston Public" (2000). Cu acelasi barbat are mai tarziu un baiat, John Henry. Cand Michelle a adoptat fetita, ea era deja implicata in relatia cu David, cu care era impreuna abia de doua luni.
 


Michelle lucra intr-un magazin de haine, unde probabil si-a dezvoltat simtul pentru moda, fiind votata chiar cea mai bine imbracata femeie actrita in 1997. Intr-un studiu elaborat in SUA care cuantifica proportiile fetei perfecte, Michelle Pfeiffer a fost cea care s-a  apropiat cel mai mult de acel numar magic, fiind perfectiunea intruchipata.

 

Michelle a fost aleasa pentru a aparea pe coperta primului numar "People Magazine's 50 Most Beautiful People in the World". La aceeasi revista a batut recordul cu cele sase aparitii pe lista celor mai frumoase femei.  De-a lungul timpului, Michelle a fost premiata de mai multe ori pentru frumusetea si gustul ei. A fost aleasa de catre revista Empire pentru topul  "celor mai sexy 100 de staruri din istoria filmului".

Michelle a studiat actoria la The Beverly Hills Playhouse.Primul ei rol a fost "Alice" in "Alice in Wonderland"(1951) la Disneyland.

 

Michelle Pfeiffer alaturi de  Maxwell Caulfield in  "Grease 2"

 

A  inlocuit-o pe Annette Bening in Batman Returns (1992) pentru rolul Catwoman. Ea a refuzat rolul lui Sharon Stone in Basic Instinct (1992). A mai jucat in filme ca Scarface, Stardust, The Age of Innocence, White Oleander si altele. Pentru a arata ca e talentata, Michelle a cantat singura, in Grease 2 (1982), The Fabulous Baker Boys (1989), Printul Egiptului (1998) si Hairspray - Intrigi de culise (2007). Actrita a fost nominalizata de 6 ori consecutiv la Globurile de Aur (1989-1994).


Este foarte buna prietena cu Cher, de cand a lucrat cu aceasta in filmul The Witches of Eastwick (1987), dar si  cu Ellen Barkin, Steven Spielberg, Kate Capshaw, Nicole Kidman, Jack Nicholson, Jodie Foster, George Clooney si Martin Scorsese.


Financiar, actrita a castigat o avere din filmele: What Lies Beneath ($10,500,000), Dangerous Minds ($6,000,000), Batman Returns ($3,000,000) si Frankie and Johnny ($3,000,000).


Peste o saptamana fanii ei se pot delecta cu o aparitie senzationala a acesteia in Dark Shadows, unde joaca alaturi de Johnny Depp si Eva Green. "L-am sunat pe Tim Burton si i-am zis ca as vrea sa colaborez cu el si l-am intrebat daca are ceva pentru mine. A trecut un an si imi pierdusem deja orice speranta. Si iata ca a venit oferta din Dark Shadows, in care voi avea un rol nemaipomenit" a spus Pfeiffer despre cel mai recent film al ei, Dark Shadows.

 

 

In 1752, Joshua si Naomi Collins, alaturi de fiul lor Barnabas pleaca din Liverpool pentru a-si face o viata in America. Insa nici daca au traversat oceanul nu au putut sa scape de blestemul aruncat asupra familiei lor. Dupa 20 de ani, Barnabas (Johnny Depp) are lumea la picioare sau cel putin pe cei din orasul Collinsport, Maine. Este bogat, puternic si un adevarat playboy, insa face greseala de a-i rupe inima lui Angelique Bouchard (Eva Green). O adevarata vrajitoare, Angelique il blesteama cu o soarta mai rea decat moartea: il transforma in vampir si il ingroapa de viu. Doua secole mai tarziu, Barnabas este eliberat din mormantul sau si se vede "trezit la viata" intr-o lume schimbata complet in 1972. Se intoarce la vila sa din Collinwood pe care o gaseste in ruina. Filmul va fi lansat pe 11 mai 2012.

 

 


 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies