marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Michelle Pfeiffer este o curtezana sexy si la 50 de ani

Varsta nu conteaza la Hollywood, iar acest lucru il poate confirma chiar actrita Michelle Pfeiffer.

Michelle Pfeiffer este o curtezana sexy si la 50 de ani

Prezenta la Festivalul de la Berlin pentru proiectia celui mai recent film al sau, "Cheri", vedeta din A Midsummer Night's Dream” a marturisit ca indiferent de varsta, un actor/ actrita poate juca orice rol fara niciun fel de jena”.

In plus, MichellePfeiffer a declarat ca, desi are o gama mai restransa de roluri din care poate alege, partea buna a acestui lucru este ca are parteneri de joc din ce in ce mai tineri.

Filmul "Cheri" se bazeaza pe romanul omonim al scriitoarei franceze Colette, care a fost adaptat de Christopher Hampton, autor al scenariului peliculei "Legaturi primejdioase".

Filmul spune povestea lui Lea, o femeie independenta, inca frumoasa la varsta sa. Ea are, de asemenea, influenta, datorita oamenilor pe care ii cunoaste in calitate de curtezana.

Fosta sa colega, Madame Peloux, interpretata de Kathy Bates, i se plange ca fiul ei nu vrea decat o viata de huzur asa ca Lea il ia pe "Cheri", in varsta de 21 de ani, sub aripa sa ocrotitoare si in patul sau.


Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

(P) Ghidul Bărbatului Modern: Definește-ți Stilul Personal

Modul în care te prezinți poate spune multe despre cine ești. Stilul personal este despre a arăta bine și a te simți bine în pielea ta. Pentru un tânăr care își dorește să-și definească stilul, acest ghid îți va oferi sfaturi practice și ușor de urmat pentru a-ți construi o imagine care să te reflecte cu adevărat.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies