marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Michelle Williams, actrita cea mai apreciata la cea de a 15-a editie a Festivalului de Film de la Hollywood

Cea de a 15-a editie a Festivalului de Film de la Hollywood, desfasurata intre 21-24 octombrie in Los Angeles, a  strans o pleiada de vedete. Luni seara,  au fost premiati cei mai buni actori si filmele care au impresionat cel mai mult in acest an, si care au mari sanse sa intre in cursa pentru cea mai ravnita statueta, premiul Oscar.

 

Michelle Williams, actrita cea mai apreciata la cea de a 15-a editie a Festivalului de Film de la Hollywood

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO

Printre vedetele prezente la eveniment s-au numarat Glenn Close, George Clooney, Amber Heard, Emma Stone, Michelle Williams, Joseph Gordon-Levitt, Viola Davis.


Michelle Williams
i-a impresionat pentru toti cu prestatia sa din My Week With Marlyn, in care o joaca pe Marlyn Monroe, si a fost numita cea mai buna actrita in cadrul Festivalului de Film de la Hollywood din acest an. Criticii deja speculeaza posibilitatea nominalizarii actritei la Oscar pentru acest rol.

Distributia din The Help, filmul fenomen din aceasta toamna in box-office, a primit Hollywood Ensemble Award, pentru intreaga echipa de actori. Viola Davis a fost cea care a ridicat premiul in numele tuturor. De altfel, The Help este unul din marele favorite la Oscar in acest an. Alaturi de Viola Davis, din distributie mai fac parte Emma Stone, Octavia Spencer, Allison Janney, Bryce Dallas Howard, Mary Steenburgen, Ahna O'Reill.

Glenn Close
, care a trecut printr-o transformare uluitoare -joaca rolul unui barbat - in cel mai recen film al sau, Albert Noobs, a primit premiul Hollywood Career Achievement, fiindu-i inmanat de Ted Danson. Glenn Close are toate sansele sa intre in competitia pentru cea mai buna actrita la Oscar, in 2012.

George Clooney, unul dintre cei mai ocupati actori ai momentului, a fost si el premiat pentru The Descendants. Acesta  a primit premiul Hollywood Actor si are mari sanse sa fie nominalizat la Oscar, atat pentru Ides of March, cat si pentru The Descendants.

Bennett Miller a primit premiul pentru cel mai bun regizor, cu pelicula Moneyball, in care joaca Brad Pitt. Filmul este povestea unui antrenor de baseball, care reuseste sa puna pe picioare echipa Oakland Athletics, desi nu are nici un fel de sprijin financiar.

Jospeh Gordon-Levitt a impresionat cu rolul din 50/50, in care joaca rolul unui bolnav de cancer, a fost considerat revelatia anului. Culmea, actorul este in industria filmului inca de la 6 ani si este considerat unul dintre cei mai talentati actori ai generatiei sale. 
 

Amber Heard, frumoasa partenera a lui Johnny Depp din The Rum Diary, care va fi lansat si in Romania, pe 25 noiembrie, a fost o aparitie electrizanta pe covorul rosu de la Hollywood Film Festival.


Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

Înapoi în Vestul Sălbatic, pe Drumul dreptății, cu Christian Bale și Russell Crowe

Unul dintre cele mai bune western-uri, „3:10 to Yuma” este a doua ecranizare a povestirii lui Elmore Leonard, prima fiind lansată exact cu o jumătate de secol înainte, în 1957.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies