marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Michelle Williams, noua Marilyn Monroe a Americii, intr-un pictorial incendiar. Cum a obtinut primul  Glob de Aur din cariera cu un rol tulburator

Michelle Williams a trecut prin cea mai spectaculoasa transformare din cariera ei pentru cel mai greu rol de pana acum. In noul sau film, My Week With Marilyn, actrita ii da viata frumoasei Marilyn Monroe si o face atat de convingator incat insasi diva ar fi mandra.

Michelle Williams, noua Marilyn Monroe a Americii, intr-un pictorial incendiar. Cum a obtinut primul Glob de Aur din cariera cu un rol tulburator

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO


Dupa ce duminica seara a castigat Globul de Aur pentru cea mai buna actrita in rol principal intr-un musical, astazi Michelle Williams le-a oferit fanilor latura ei senzuala intr-un pictorial superb din revista GQ.

Desi a recunoscut ca a fi sexy nu este chiar calitatea ei principala, actrita de 31 de ani a reusit prin acest pictorial sa aduca putin din atmosfera glamour a anilor '50, in care diva Marilyn Monroe cucerea o planeta intreaga.

Intr-o lenjerie bej extrem de sexy si cu o coafura clasica, Michelle Williams poate fi usor confundata cu rasfatata Americii. Sedinta foto aduce aminte de imaginea sexy si inocenta a bombei sexy a Americii, care a avut un sfarsit tragic.
 

Cat de tare esti la filme? Fa aici quiz-ul Procinema si arata-ne ca esti specialist in filme!
 

"Cand joci un rol sexy, il joci in mare parte pentru barbati. Si sexualitatea a fost intotdeauna parte din cariera mea, ma gandesc si la filmul Blue Valentine, dar niciodata n-a fost expusa latura frumoasa, ci una trista." a mai spus Williams despre  latura sexuala a rolurilor ei.

   
Pentru a fi cat mai convingatoare, actrita s-a uitat la cat mai multe casete cu filmele lui Marilyn Monroe, pentru a-i lua mimica, gesturile si atitudinea.

Katie Holmes s-a dezbracat de inhibitii intr-un pictorial pentru bijuterii. Uite corpul sexy pe care l-a vazut doar Tom Cruise

"Nu am gasit nimic altceva ca material de documentare decat filmele ei. A trebuit sa imi folosesc imaginatia mult. Insa, tin minte ca intr-o zi, eram la filmari, machiata si imbracata ca ea, si am iesit pe strada si erau patru barbati langa o camioneta care ma priveau insistent. Atunci, m-am gandit ca asa s-ar fi simtit si Marilyn." a povestit actrita de 31 de ani.


Michelle Williams a marturisit cat de greu i-a fost sa treaca peste moartea lui Heath Ledger, pe care l-a intalnit pe platourile de filmare de la "Brokeback Mountain".

 


"Am simtit ca innebunesc cand am aflat. Am fost coplesita total. Era prea mult, trebuia sa ma descurc cu tot ce se intampla si tot ce urma sa vina. M-am simtit captiva o perioada de timp. Si nu incercanm sa ma protejez doar pe mine, ci si pe fiica mea, Mathilda."


Williams si Heath Ledger au avut impreuna o fetita, Matilda Rose. S-au logodit in 2007, insa s-au despartit in acelasi an, datorita programelor incarcate pe care le aveau ambii actori.
 

Michelle Williams s-a transformat complet in dublura lui Marilyn Monroe si i-a impresionat pe critici cu prestatia sa din My Week With Marilyn. Filmul este povestea a doi actori legendari, Sir Laurence Olivier, in perioada de glorie, si altul aflat pe val, Marilyn Monroe, in timpul filmarilor la "Printul si dansatoarea", semnat de Olivier in 1957. Actrita a declarat ca acest rol a schimbat-o: " Am avut profesori care m-au ajutat sa o inteleg pe Marilyn Monroe si sa ii capturez esenta. A fost o experienta impresionanta care m-a schimbat mult. Nu m-am simtit eu insami dupa ce am filmat anumite scene."

Filmul reface zilele in care actrita americana, "sex simbolul secolului trecut", venita la Londra cu iubitul ei, dramaturgul Arthur Miller, se bucura de atmosfera londoneza dupa plecare acestuia. Marilyn Monroe descopera Londra intr-o saptamana idilica cu Colin Clark care era atunci asistent de platou.
 

My Week With Marilyn  va ajunge si in cinematografele din Romania incepand cu 17 februarie.

 

 

Sursa foto: GQ


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

Înapoi în Vestul Sălbatic, pe Drumul dreptății, cu Christian Bale și Russell Crowe

Unul dintre cele mai bune western-uri, „3:10 to Yuma” este a doua ecranizare a povestirii lui Elmore Leonard, prima fiind lansată exact cu o jumătate de secol înainte, în 1957.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies