marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Actorul Mickey Rourke uimeste cu fizicul sau, la 62 de ani: Cum i s-a transformat corpul in ultimii 20 de ani

Actorul american Mickey Rourke, in varsta de 62 de ani, a revenit in in acest an in ringul de box dupa peste 20 de ani, infruntandu-l la Moscova, pe sportivul Elliot Seymour, de 29 de ani, pe care l-a invins dupa numai doua runde.

Actorul Mickey Rourke uimeste cu fizicul sau, la 62 de ani: Cum i s-a transformat corpul in ultimii 20 de ani

GALERIE FOTO Marile sex simboluri de acum 30 de ani. Vezi cum arata astazi cei mai frumosi actori din anii '80!

 

Mickey Rourke a revenit in 2014 in ringul de box, la Moscova, in cadrul unui meci demonstrativ impotriva lui Elliot Seymour, un sportiv cu 33 de ani mai tanar decat actorul american, pe care l-a invins in runda a doua, informeaza contactmusic.com.

 

Aceasta a fost prima partida de box a lui Mickey Rourke dupa peste 20 de ani de la momentul in care acesta a decis sa renunte la acest sport si sa se concentreze mai mult pe cariera sa cinematografica, jucand in filme ca "Luptatorul/ The Wrestler", care i-a adus o nominalizare la premiul Oscar, un premiu BAFTA si un Glob de Aur pentru cel mai bun actor, si "Eroi de sacrificiu/ The Expendables". Fanii nu au putut sa nu observe cat de schimbat este corpul, dar si chipul actorului.

 

 

 

Actorul a declarat ca revenirea in ringul de box l-a ajutat sa se descurce mai bine in ceea ce priveste problemele personale. "Mi se intampla diverse lucruri in viata, asa ca sportul asta m-a cam salvat de mine insumi, iar pentru un barbat ca mine este mai bine sa traiesti constant cu frica, decat sa continui cu rusinea", a spus Rourke.

 

Actorul s-a antrenat ca boxer amator in tinerete si a revenit in ring in anii 1990, pentru trei ani, putandu-se lauda cu o serie de opt meciuri fara nicio infrangere. Rourke a renuntat sa mai boxeze in urma unor rani la fata, pentru care a trebuit sa sufere mai multe interventii chirurgicale.

 

Insa, faima sa le-a facut in continuare pe unele dintre cele mai frumoase femei din lume sa fie in jurul sau. Actorul de 62 de ani are o iubita de 27 de ani, Anastassija Makarenko. fotomodel care a cochetat si cu actoria, dupa ce a aparut in ultimul film din seria Die Hard, "A Good Day To Die Hard", alaturi de Bruce Willis.  Chiar daca diferenta dintre ei este de 35 de ani, Mickey Rourke si iubita sa par foarte indragostiti, iar relatia lor dureaza de mai bine de 4 ani.

 


Mickey Rourke, pe numele sau real Philip Andre Rourke Jr., s-a nascut pe 16 septembrie, in New York. Dupa ce parintii sau au divortat pe cand el avea doar 6 ani, Mickey Rourke s-a mutat in Florida, alaturi de mama sa. In 1971, a absolvit Miami Beach Senior Highschool. In adolescenta, Mickey Rourke a fost mai atras de o cariera de sportiv decat de una ca actor, asa ca a decis sa ia cursuri de autoaparare in cadrul Boys Club of Miami, unde a invatat primele lectii de box si a fost momentul in care a decis ca poate sa mearga mai departe cu sportul. Intre 1962-1972, Mickey Rourke a castigat 17 meciuri din 20 la categoria de amator in box, toate prin knock-out.


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies