marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Mila Kunis a fost desemnata “cea mai atragatoare femeie” de revista GQ. Cele mai hot 25 de momente cu actrita nascuta la Cernauti

Mila Kunis face deja parte din randul celor mai apreciate vedete de la Hollywood: ucrainianca a fost desemnata “cea mai atragatoare femeie” de revista GQ.

Mila Kunis a fost desemnata cea mai atragatoare femeie de revista GQ. Cele mai hot 25 de momente cu actrita nascuta la Cernauti


CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO: 25 de momente HOT cu Mila Kunis!


Mila Kunis, in varsta de 28 de ani, a fost desemnata drept “cea mai atragatoare femeie” din 2011 de cei de la GQ. Actrita a avut parte de o vara incendiara in filme.


Pana acum, cea mai mare realizare cinematografica a ei este aparitia in Black Swan/Lebada Neagra, alaturi de Natalie Portman. Votata drept cea mai sexy actrita a verii, Mila Kunis a facut valuri in 2011 pe marile ecrane intr-o comedie indrazneata Friends With Benefits, in care joaca alaturi de Justin Timberlake. Despre cei doi  tabloidele au scris ca au avut o aventura si in realitate.


Frumoasa ucraineanca, Mila Kunis, a inceput actoria la 9 ani, atunci cand tatal sau a inscris-o la un cursuri. Mila s-a nascut pe 14 august 1983, la Cernauti si primul rol l-a obtinut la varsta de 12 ani in filmul Make a Wish, Molly. Mama sa Elvira a fost profesoara de fizica si farmacista, iar tatal sau Mark Kunis este un fost inginer mecanic si managerul unei firme de taximetrie.

A lucrat in televiziune si si-a castigat din celebritate datorita serialului That '70s Show, insa debutul pe marile ecrane a avut loc cu filmul Forgetting Sarah Marshall. Dupa ce si-a imprumutat vocea pentru unul din personajele serialului "Family Guy" (si continua sa o faca si in sezonul 10) si a jucat in Book of Eli, a avut o aparitie apreciata in Lebada Neagra, alaturi de Natalie Portman. A obtinut numeroase nominalizari inclusiv la Globurile de Aur pentru rolul secundar din filmul Black Swan pentru care a fost premiata la Festivalul International de Film de la Venetia.  Scenele ei mai putin ortodoxe cu Natalie Portman au facut deliciul tututor.

Mila are culoarea ochilor diferita ( unul este albastru, iar altul verde) dar asta n-a impiedicat-o sa fie catalogata una dintre cele mai sexy 102 femei din lume. Este prietena apropiata cu Natalie Portman, ii place albul si este fanul trupei Aerosmith.

Actrita care a avut o relatie de 9 ani cu Macaulay Culkin ( amandoi au fost prieteni apropiati ai lui Michael Jackson) s-a declarat o fana infocata a jocului World of Warcraft. De altfel in urma cu ceva timp presa o dadea chiar protagonista in filmul care urma sa se inspire din joc ( acesta se afla inca in faza de proiect).

Mila se considera o femeie dezinhibata si nu se sfieste sa o arate. In acest an Justin Timberlake si Mila Kunis au oferit unul din momentele serii la Gala MTV Movie Awards. Invitati pe scena sa prezinte un premiu - cei doi au oferit un show cu atingeri indecente.

"Nu ai idee cat de greu este in industria asta. Este greu pentru o fata sa demonstreze ca este amuzanta. Multi cred chiar ca fetele nu au cum sa aiba simtul umorului, ceea ce e absurd. Dar in timp, am invatat cum sa ii tratez pe acesti invidivzii. Deja m-am obisnuit cu aceasta mentalitate" a spus actrita referindu-se la cat de greu ii este unei actrite de comedie sa se impuna in domeniu.

Actrita pregateste o serie de filme foarte asteptate pentru anii urmatori. In 2013 Mila Kunis va juca alaturi de James Franco in “Oz the Great and Powerful”.  Aceasta va fi vrajitoarea Theodora in filmul care se vrea o intoarcere la origini a clasicului "Vrajitorul din Oz". Filmarile pentru “Oz, the Great and the Powerful” vor incepe la vara iar productia va fi regizata de Sam Raimi. Anul viitor, Mila va lansa comedia "Ted", unde joaca alaturi de Mark Wahlberg.


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies