marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Mila Kunis il cauta pe cel mai furios om din Brooklyn: actrita l-a salvat pe Robin Williams de la inec pe platourile noului ei film

Dupa ce in aceasta vara Mila Kunis a putut fi admirata pe marile ecrane in comedia "Ted", actrita (29 de ani) a inceput de curand filmarile pentru un nou proiect. Este vorba despre comedia-drama "The Angriest Man in Brooklyn".

Mila Kunis il cauta pe cel mai furios om din Brooklyn: actrita l-a salvat pe Robin Williams de la inec pe platourile noului ei film


"The Angriest Man in Brooklyn" este o comedie despre Henry Altmann (Robin Williams), un pacient insuportabil care este anuntat la nervi, din greseala de medicul sau Sharon Gill (Mila Kunis), ca mai are doar 92 de minute de trait. Barbatul se imbarca intr-o misiune in New York City incercand sa indrepte toate lucrurile rele din viata sa in cele cateva minute pe care le mai are de trait. In acest timp doctorita sa il cauta disperata prin oras dupa ce l-a lasat in mod iresponsabil sa plece din spital in asemenea stare.


Din distributie mai fac parte Peter Dinklage, Melissa Leo si James Earl Jones. Filmarile, incepute in luna septembrie, sunt conduse de Phil Alden Robinson cel care a realizat in 2002 "The Sum of All Fears" cu Ben Affleck si Morgan Freeman.


Acesta este doar unul dintre cele 7 filme pe care actrita de origine ucrainiana le va lansa pe marile ecrane pana in 2015. Anul urmator va lansa animatia Hell & Back alaturi de actorii Michael Peña si Susan Sarandon. Insa unul dintre cele mai asteptate filme ale sale este Oz: The Great and Powerful care va avea premiera in luna martie 2013 si in care ii are parteneri pe James Franco, Michelle Williams si Rachel Weisz.

Actrita a declarat luna trecuta in revista Interview ca este foarte atenta cu filmele in care joaca:  "Dupa ce s-a terminat  <<’70s Show>>, mi-am dorit sa fac doar filme care ma inspira. Am vrut sa lucrez cu oameni mai buni decat mine, fie ca sunt actori, regizori sau prdoucatori, de la care sa am ce invata. Cred ca am facut asta. Daca nu procedam astfel m-as fi pacalit pe mine.


Sper ca peste 5 ani sa am o familie. Cine stie? In aceasta industrie oamenii au o viata a lor foarte scurta. Nu stiu ce o sa fac cu adevarat peste 5 ani in cariera. Mi-ar placea sa fiu producatoare de filme. Nu pot sa scriu nici macar un mail, asa ca stiu, cu siguranta, ca nu o sa ajung scenarist" a povestit actrita care in prezent se intalneste cu Ashton Kutcher, fostul sot al lui Demi Moore.
 

Mila Kunis, in rolul doctoritei care il salveaza de la inec pe Henry Altmann (Robin Williams)

Sursa foto: Splash


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies