marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Mila Kunis, sedusa de Rachel Weisz si atrasa de partea raului in Grozavul si Puternicul Oz: cele doua actrite sunt de nerecunoscut in rol de vrajitoare

Disney a facut publice primele imagini oficiale cu Mila Kunis si Rachel Weisz in rol de vrajitoare malefice in Oz: The Great and Powerful. Filmul prezinta povestea puternicului Vrajitor din Oz inainte de bine cunoscuta poveste a lui Dorothy si este cu siguranta unul dintre cele mai asteptate filme de fantezie de anul viitor.

Mila Kunis, sedusa de Rachel Weisz si atrasa de partea raului in Grozavul si Puternicul Oz: cele doua actrite sunt de nerecunoscut in rol de vrajitoare


Mila Kunis si Rachel Weisz sunt aproape de nerecunocut pentru fani in imaginile publicate de USA Today.


Vrajitorul din Oz nu a fost dintotdeauna unul minunat.  In filmul 3D, regizat de Sam Raimi  - Oz: The Great and Powerful , povestea lui L. Frank Baum primeste un nou inceput. Fanii vor zbura inapoi in timp pe drumul de caramida galbena, insa nu o vor face alaturi de Dorothy, ci de Oscar Diggs (James Franco).


Franco joaca rolul unui magician sarac din Kansas: "Incep ca un showman. Insa sunt condamnat de legile naturale ale acestei lumi si nu am puteri magice"  a marturisit actorul. Oscar ajunge dupa o calatorie cu balonul in tinutul fermecat din Oz unde se va razboi cu doua vrajitoare malefice Theodora (Mila Kunis) si Evanora (Rachel Weisz). Glinda, jucata de Michelle Williams, este vrajitoarea buna.
 


"In Oz, Oscar Diggs este confundat cu grozavul si puternicul vrajitor destinat sa ajunga regele Orasului de Smarald. Insa el poate primi acest titlu doar daca o invinge pe Wicked Witch" a mai dezvaluit Sam Raimi. Producatorii tin inca secret cine va fi celebra Wicked Witch of the West. Se pare ca onoarea va merge la Mila Kunis sau Rachel Weisz.


Pentru ca este un sarlatan Diggs accepta aceasta provocare toata lumea crezand ca este un vrajitor adevarat. In drumul sau catre Padurea Fermecata pentru a o ucide pe Wicked Witch Diggs ajunge intr-un taram numit Chinatown unde totul este in miniatura iar casele si oamenii facuti din portelan au fost distruse de vrajitoare.

 


"Acest film nu s-a facut intr-un mod traditional. Nu exista o frunza care sa nu fie special desenata. Trebuia sa arate ca un loc cum nu s-a mai vazut pana acum. Mi-au smuls negativul din maini atunci cand mi l-au luat" a declarat regizorul amuzat.


"Mila si Rachel sunt de nerecunoscut in rol de vrajitoare. Manipulatoarea vrajitoare Evanora (Rachel Weisz) o va seduce pe naiva si tanara Theodora (Mila Kunis) si o va atrage de partea raului. Theodora s-a indragostit de vrajitor iar Evanora va incerca sa o convinga ca acesta este un ticalos care a inselat-o" a mai dezvaluit Raimi.  "Batalia finala a filmului va fi intre vrajitoare: Glinda, Vrajitoarea cea Buna va dori sa sa razbune pe Wicked Witch pentru ca i-a otravit tatal, excluzand-o pentru totdeauna din Orasul de Smarald", a mai spus acesta.

 

 

Lansarea in Romania a lui Oz: The Great and Powerful  va avea loc pe 8 martie 2013.

 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies