marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Mila Kunis si Ashton Kutcher s-ar fi casatorit in secret. Ce scrie presa straina

Actorii americani Mila Kunis si Ashton Kutcher s-au casatorit la finalul saptamnii trecute, intr-o ceremonie privata organizata in secret la Los Angeles, potrivit revistei 'People', informeaza Agerpres.

Mila Kunis si Ashton Kutcher s-ar fi casatorit in secret. Ce scrie presa straina

Stirea citeaza o sursa nenominalizata si nu a fost confirmata oficial. Potrivit publicatiei US Weekly, ceremonia ar fi avut loc la ferma Parris, din localitatea Oak Geln, din statul american California.

Mila Kunis, de 31 de ani, si Ashton Kutcher, de 37 de ani, care se cunosc din 1998, cand lucrau la sitcomul 'That '70s Show', si-au mentinut relatia departe de ochii publicului. Ei au anuntat in urma cu un an si jumatate ca s-au logodit, iar anul trecut au devenit parintii unei fetite, Wyatt Isabelle.

"Primul meu sarut a fost cu el, in timpul filmarilor" la serialul respectiv, a marturisit artista, anul trecut, intr-un interviu. "Am norocul sa ma marit cu iubirea mea platonica de la televizor", spunea ea atunci.

Artist, producator si fost fotomodel, Ashton Kutcher a fost casatorit din 2005 pana in 2013 cu actrita Demi Moore, care are cu 16 ani mai mult decat el.

Mila Kunis s-a nascut la Cernauti, in fosta URSS, intr-o familie de evrei care a emigrat in SUA in 1991. Pana in 2010, ea a avut o indelungata relatie sentimentala cu actorul american Macaulay Carson Culkin, cunoscut in special din filmele 'Singur acasa'
 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies