marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Mila Kunis si Justin Timberlake DISTRUG comedia romantica

A fost vara comediilor interzise minorilor in cinematografe. In acest weekend se lanseaza inca una in SUA, Friends with Benefits. Romanii mai au de astept: la noi ajunge in septembrie.

Mila Kunis si Justin Timberlake DISTRUG comedia romantica

Seducatoare Mila Kunis si starul Justin Timberlake  vor sa distruga stilul clasic al comediilor romantice de la Hollywood. Cel putin asa sustin creatorii filmului Friends with Benefits care spun ca pelicula este o comedie anti romantica.


Dylan (Justin Timberlake) si Jamie (Mila Kunis) cred ca este floare la ureche sa fie si parteneri de sex si prieteni foarte buni in acelasi timp in ciuda a ceea ce ii invata filmele de gen de la Hollywood. Insa lucrurile devin complicate iar cei doi trebuie sa infrunte situatii hilare. In filmul regizat de Will Gluck mai apar:  Emma Stone, Woody Harrelson, Jenna Elfman, Patricia Clarkson, Richard Jenkins si Andy Samberg.


"Am improvizat mult pentru acest film si multe din glumele pe care le-am facut au ramas in productie.Cred ca e destul de evident ca nimeni nu ar trebui sa primeasca sfaturi amoroase de la mine. Mda...ascultati un barbat singur. Mai mult ca sigur o sa fie bine" a spus Justin la premiera filmului «Friends With Benefits» din New York.

"Justin este un star urias. Ne-a placut mult de el pentru ca stie sa rada si sa faca misto de el insusi. Nu vezi asta prea mult la vedete" a declarat Keith Merryman, unul dintre scenaristii filmului, citat de  Huffington Post.
 

"Am vrut de la bun inceput sa facem o comedie care sa distruga mitul comediilor romantice facute in mod obsinuit in trecut" a mai declarat acesta.


Pe Mila si Justin ii puteti vedea in aceasta saptamana intr-un trailer nou, interzis minorilor.
 

Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.




Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies