marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Mila Kunis, terorizata de cel mai important film al carierei sale: cum s-a transformat in vrajitoare malefica

Mila Kunis crede ca rolul Theodorei, Vrajitoarea cea Rea din Vest, din filmul Oz the Great and Powerful, regizat de Sam Raimi este cel mai important rol al carierei ei de pana acum.

Mila Kunis, terorizata de cel mai important film al carierei sale: cum s-a transformat in vrajitoare malefica


Filmul care va fi lansat  pe 8 martie 2013, reinvie magica poveste a lui L. Frank Baum sub bagheta regizorului Sam Raimi si cu o noua distributie formata din Mila Kunis, Rachel Weisz, James Franco, Michelle Williams care ne va arata cum a ajuns celebrul vrajitor sa conduca tinutul Oz. 
 

GALERIE FOTO 25 de imagini cu Mila Kunis


La conferinta de presa din cadrul conventiei de la San Diego, distributia a facut dezvaluiri despre filmul (3D) cu buget de 200 de milioane de $ , produs de Joe Roth si scris de Mitchell Kapner si David Lindsay-Abaire.

Mila Kunis si Michelle Williams s-au declarat extaziate sa lucreze cu Sam Raimi iar regizorul a declarat ca a fost o placere sa colaboreze cu doua actrite bune si extrem de frumoase.


"Sam Raimi este unul dintre cei mai amuzanti, draguti si intelegatori oameni cu care am lucrat. In afara de faptul ca este incredibil de talentat, este extrem de sincer cu actorii pe care ii alege. Incurajeaza pe toata lumea cu care lucreaza si este o inspiratie pentru toti", a povestit Mila.

Rolul de vrajitoare a inspaimantat-o pe Mila Kunis: "Nu pot spune foarte multe despre personajul meu. Theodora apare si in celebrul <Vrajitor din Oz>,  insa nu pot spune ca ii aduc un omagiu pentru ca nu o poti recrea la fel. Este un personaj iconic, fantastic si nu va pot spune cat de speriata am fost cand am acceptat sa-l joc. Am incercat sa fiu cat mai sincera cu acest personaj si sa-l fac cat mai real".
 



"The Wizard of Oz a fost unul dintre putinele filme pe care le-am vazut in SUA in 1991. Am iubit atat de mult acest film, incat parintii mi-au cumparat cartea Return to Oz ca sa invat mai bine engleza. E prima carte pe care am citit-o. Simt o legatura ciudata cu originalul Wizard of Oz" s-a confesat Mila care are rol de vrajitoare alaturi de Rachel Weisz si Michelle Williams. Theodora nu este insa o vrajitoare rea din ambitie, ci din furie dupa ce este respinsa de Oscar Diggs (James Franco).
 


Mila Kunis s-a declarat impresionata de grandoarea decorurilor de la filmari. Trailerul lansat in aceasta saptamana promite un film spectaculos din punct de vedere vizual: "Am fost surprinsa ca nu am folosit ecranul verde foarte mult in acest film. Decorurile au fost atat de detaliate si elaborate incat pareau extrem de reale. Florile gigantice pe care le-ati vazut in imagini au fost reale. Nu a fost nevoie sa-mi folosesc imaginatia pentru ca decorul era real in jurul meu. Orasul de smarald, raul, padurea, castelul Glindei au fost construite, au fost reale. Mi s-a parut nebunesc cat de mult au putut sa creeze la nivel de decoruri. Cred ca aici au ajuns majoritatea banilor".

 


Produs de Disney, Oz The Great and Powerful, un spin off al celebrului film The Wizard of Oz (1939) cu Judy Garland, Frank Morgan si Ray Bolger. Cand Oscar Diggs (James Franco) un magician de circ si cu o morala indoielnica este luat pe sus de o tornada cu tot cu balonul sau si transportat din prafuitul Kansas in magicul Taram din Oz acesta crede ca a pus mana pe faima si bogatie. Insa cele 3 vrajitoare Theodora (Mila Kunis), Evanora (Rachel Weisz) si Glinda (Michelle Williams) nu cred ca acesta este vrajitorul pe care il asteptau.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies