marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Milla Jovovich ramane singura speranta a Planetei la 10 ani de Resident Evil. Cum se va numi partea a cincea a filmului si cand se lanseaza

In 2012,  ucrainianca de 35 de ani, Milla Jovovich revine in franciza care a facut-o celebra - Resident Evil. Partea a cincea din serie a primit un nou titlu  - Re5ident Evil: Retribution si un sinopsis oficial.

Milla Jovovich ramane singura speranta a Planetei la 10 ani de Resident Evil. Cum se va numi partea a cincea a filmului si cand se lanseaza

Resident Evil, franciza care a facut incasari globale de peste 700 de milioane de $ se intoarce cu partea a cincea din serie realizata 3D.

Virusul mortal lansat de Umbrella Corporation continua sa devasteze planeta, transformand intreaga populatie in zombi. Singura si ultima speranta a omenirii, Alice (Milla Jovovich) continua sa-i vaneze pe cei responsabili de dezastru si in urma unei calatorii care o duce prin Tokyo, New York, Washington si Moscova face o descoperire care ii schimba parerea despre tot ceea ce credea pana atunci. Ajutata de prieteni si noi aliati, Alice lupta sa supravietuiasca indelung pentru a salva o lume ostila care se afla in pragul distrugerii.


Filmarile pentru Resident Evil: Retribution au inceput toamna trecuta. Noul film  ii reuneste pe Milla Jovovich, Boris Kodjoe, Shawn Roberts, Michelle Rodriguez, Sienna Guillory, Li Bingbing si este regizat de sotul Millei - Paul W.S. Anderson.  Filmul care are un buget de 90 de milioane de $ ajunge in cinematografe in septembrie 2012.

Resident Evi: After Life 3D  (2010)
Cu: Milla Jovovich, Ali Larter, Wentworth Miller
Buget: 60 de milioane de dolari
Incasari globale: 236 de milioane de dolari

Resident Evil: Extinction ( 2007)
Cu: Milla Jovovich, Ali Larter , Oded Fehr
Buget: 40 de milioane de dolari
Incasari globale : 147 de milioane de dolari

Resident Evil: Apocalypse ( 2004)
Cu: Milla Jovovich, Sienna Guillory, Eric Mabius
Buget: 45 de milioane de dolari
Incasari globale: 129 de milioane de dolari

Resident Evil (2002)
Cu: Milla Jovovich, Michelle Rodriguez, Colin Salmon
Buget: 33 de milioane de dolari
Incasari globale: 102 milioane de dolari



Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies