marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Milla Jovovich, singura speranta a omenirii. Noile imagini din Resident Evil: Retribution i-au cucerit pe fani

Milla Jovovich arata bestial si gata sa distruga niste zombie in noile imagini din Resident Evil: Retribution. Actrita de origine ucrainianca, revine pentru a cincea oara in franciza de 700 de milioane de dolari.

Milla Jovovich, singura speranta a omenirii. Noile imagini din Resident Evil: Retribution i-au cucerit pe fani

Actrita de 36 de ani nu oboseste niciodata si estre pregatita pentru o lupta grea cu zombie, intr-un peisaj apocaliptic din Resident Evil: Retribution. Intr-una din imaginile lansate, actrita se lupta cu zombie pe un acoperi, iar deasupra trec avioane futuristice. Intr-o alta imagine, fanii pot sa vada strazile dezolante ale New York-ului, care aduc aminte de imagini din I Am Legend, cu Will Smith.

Cel de-al cincilea film din seria care a debutat in 2002  iti va arata cum a ajuns Pamantul in universul post apocaliptic in care oamenii au fost transformati in zombi. Povestea continua in acelasi stil: Alice (Milla Jovovich) nu renunta sa vaneze organizatia care a lansat virusul letal ce a adus Planeta in pragul colapsului.

Filmarile, care au avut loc din Canada si pana in Moscova n-au fost lipsite de evenimente tragice. In octombrie, apocalipsa s-a dezlanuit chiar la filmari, dupa ce o platorma s-a prabusit peste platou si a ranit 16 persoane. 10 dintre ei au fost dusi la Urgenta, din cauza ranilor si au avut mai multe fracturi. Mediciilor le-a fost greu sa isi dea semana la prima vedere care sunt ranile mai grave, pentru ca pacientii erau imbracati si machiati ca niste zombi si aveau sange fals pe ei.

 



Scris si regizat de Paul W.S. Anderson, filmul se va lansa pe 14 septembrie 2012. Pelicula are un buget de 90 de milioane de dolari, cel mai mare din intreaga serie si ii are in distributie pe Milla Jovovich, Sienna Guillory si Michelle Rodriguez. Anul trecut s-a zvonit ca in film trebuia sa apara si Jensen Ackles, actorul din serialul extrem de indragit in SUA - Supernatural, insa acesta a abandonat proiectul.



Virusul mortal lansat de Umbrella Corporation continua sa devasteze planeta, transformand intreaga populatie in zombi. Singura si ultima speranta a omenirii, Alice (Milla Jovovich) continua sa-i vaneze pe cei responsabili de dezastru si in urma unei calatorii care o duce prin Tokyo, New York, Washington si Moscova face o descoperire care ii schimba parerea despre tot ceea ce credea pana atunci. Ajutata de prieteni si noi aliati, Alice lupta sa supravietuiasca indelung pentru a salva o lume ostila care se afla in pragul distrugerii.


Resident Evil: Retribution se va lansa in cinematografele din Romania pe 14 septmebrie.



 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies