marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Mircea Albulescu a murit, la 81 de ani. Actorul fusese adus de urgenta in cursul zilei de joi

Actorul Mircea Albulescu a murit vineri dimineata la Spitalul Floreasca, a precizat purtatorul de cuvant al unitatii medicale, dr. Bogdan Oprita.

Mircea Albulescu a murit, la 81 de ani. Actorul fusese adus de urgenta in cursul zilei de joi

articole relationate

Trupul neinsufletit al actorului va fi depus sambata in foaierul Teatrului National din Bucuresti. Actorul a fost operat in 2014 la Institutul de Boli Cardiovasculare din Timisoara. El a fost atunci supus unei triple operatii de bypass.


CITESTE SI: Reactiile actorilor romani dupa moartea lui Mircea Albulescu. Malaimare: "Mircea ar fi meritat un secol de tacere"


Operatia de bypass a durat cinci ore, iar inima actorului a stat oprita aproximativ 45 de minute. Specialistii au precizat atunci ca arterele coronare ce serpuiesc pe suprafata inimii ii erau ingustate si sangele nu iriga suficient cordul.


"70 de ani de munca nu sunt de ici de colo... Si cam trebuie sa te fi lovit cu unii dintre dansii in timpul acesta", spunea Mircea Albulescu dupa operatie.
 


A simtit ca i se face rau chiar dupa un spectacol pe care l-a jucat in Timisoara. Acuza dureri puternice in piept si a fost dus imediat la spital. Medicii au decis sa-l opereze de urgenta si i-au montat pe cord trei bypass-uri.


Orice interventie chirurgicala este foarte, foarte serioasa. Orice interventie trebuie sa o tratam in primul rand, eu ca pacient, sa nu fac magaria sa mor pe masa de operatie", mai spunea actorul.

CITESTE SI: Primul interviu dat de Mircea Albulescu dupa operatia pe cord. "70 de ani de munca nu sunt de ici de colo"


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies