marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Miss Julie: Jessica Chastain si Colin Farrell traiesc o poveste de dragoste interzisa, primele imagini din film au fost lansate

Dupa nominalizarea la Oscar 2013 pe care a primit pentru rolul din filmul Zero Dark Thirty, Jessica Chastain pregateste o serie noua de proiecte, cel mai nou fiind Miss Julie care urmeaza sa fie lansat in 2014.

Miss Julie: Jessica Chastain si Colin Farrell traiesc o poveste de dragoste interzisa, primele imagini din film au fost lansate

 

Alaturi de Colin Farrell si Samantha Morton, Jessica Chastain va juca in productia care va fi regizata de Liv Ullmann si care are la baza piesa cu acelasi nume a lui August Strindberg.

 

Filmul aduce in prim plan povestea lui Julie (Jessica Chastain), fiica unui aristocrat englez care il incurajeaza pe Jean (Colin Farrell), valetul familiei, sa o curteze. Ceea ce la inceput se dovedeste a fi o simpla joaca se transforma intr-o adevarata poveste de dragoste a carei consecinte ii vor afecta pe cei din jur. Actiunea se desfasoara in Fermanagh, in anul 1980.

 

"Acesti actori sunt senzationali. Il veti vedea pe Colin asa cum nu a mai aparut niciodata. Si va asigur ca este de bine", a declarat Liv Johann Ullman.

 

In ultimii ani, Jessica Chastain a jucat intr-o gama variata de filme, de la productia lui Terrence Malick, Tree of Life, la controversatul Zero Dark Thirty pentru care a primit o nominalizare la Oscar, dar si in thriller-ul Mama. De cealalta parte, Collin Farrel se poate lauda in ultimii 2 ani cu rolul principal din remake-ul modern Total Recall, dar si aparitia in comedia Seven Psychopaths, urmatoarele filme in care va aparea fiind Epic, Winter's Tale si Saving Mr.Banks.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies