marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Monica Bellucci, aparitie ravasitoare la Festitvalul de la Roma: actrita joaca rolul unei mame framantata de probleme in "Ville Marie"

Actrita italiana Monica Bellucci joaca rolul unei mame framantate de problemele fiului ei adolescent in 'Ville Marie', filmul canadianului Guy Edoin care a fost prezentat la cea de-a 10-a editie a Festivalului anual de Film de la Roma care se desfasoara in perioada 16-24 octombrie, relateaza AFP.

Monica Bellucci, aparitie ravasitoare la Festitvalul de la Roma: actrita joaca rolul unei mame framantata de probleme in Ville Marie

"Am fost foarte impresionata cand am citit scenariul, a marturisit actrita care este mama a doua fete in varsta de 11 si 5 ani, al caror tata este actorul francez Vincent Cassel. "Nu exista nimic mai dureros ca un fiu sa iti spuna lucruri rautacioase", a explicat ea.

Actrita in varsta de 51 de ani nascuta in Umbria a marturisit ca mai are inca doi sau trei ani pana cand fata ei cea mare va deveni adolescenta. "Am multi prieteni care sunt fii sau fiice de actori si care au avut de suferit, sper sa nu fac si eu aceleasi greseli", a marturisit actrita.

"Sper ca fiicele mele sa ma vada ca o mama, nu ca o actrita, sa-si faca o viata si sa nu vada filmele mele, sa aiba ceva mai bun de facut", a adaugat Monica Bellucci.



Ea a marturisit ca a avut norocul sa lucreze cu mari cineasti, precum Sam Mendes (in viitorul James Bond 'Spectre'), Emir Kusturica (cu care filmeaza in prezent 'On the milky road') si cu Guy Edoin'. 'Ville-Marie este denumirea data prima data de francezi orasului Montréal in care se petrece actiunea filmului care prezinta povestile mai multor protagonisti care se intersecteaza.

Intrebata despre diferenta dintre acest film cu buget mic si viitorul James Bond, Monica Bellucci a apreciat ca indiferent de "productiile cu buget mare sau mic, munca ei in fata camerei este aceeasi". Ea a marturisit ca in prezent poate sa joace si alte roluri decat cele primite acum 15 ani, precizand ca spera sa confere interpretarilor ei, ca si in viata, o alta forma de frumusete

 

Sursa: Agerpres
 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies