marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Monica Bellucci, fabuloasă la brațul lui Tim Burton la Festivalul de Film de la Veneția

Unul dintre cele mai neașteptate cupluri ale marelui ecran a oferit o lecție de eleganță.

Monica Bellucci, fabuloasă la brațul lui Tim Burton la Festivalul de Film de la Veneția
Monica Bellucci și Tim Burton ne demonstrează că există pasiune și după 60 de ani. Și că relația lor, care a început ca o frumoasă prietenie, a înflorit și continuă să fie dată drept exemplu de alăturare valorică.
 
Cei doi au fost îndelung aplaudați la sosirea la Festivalul de Film de la Veneția – unde Monica Bellucci se simte ca acasă. Iconul ecranului italian a ales un look personalizat de Vivienne Westwood pentru ceremonia de deschidere a festivalului. Bellucci, care joacă în noul film al lui Burton, „Beetlejuice”, rolul lui Dolores, o fostă iubită a lui Beetlejuice, a sosit braț la brațul iubitul ei regizor, foarte elegant și el într-un smoching Dior negru. Belluci și-a completat ținuta cu un colier Cartier și un clutch Roger Vivier.



 

 
Cu ”Beetlejuice”, Tim Burton și-a dorit o continuare a succesului său din 1988, cu actori noi, dar și mai vechi în distribuție. Jenna Ortega e cap de afiș, iar Michael Keaton își reia rolul fantomei odioase. Winona Ryder se întoarce, de asemenea, în rolul mamei lui Ortega. Catherine O'Hara este, de asemenea, printre cei care se întorc, în timp ce Justin Theroux este un nou venit.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paris Match (@parismatch)

 
Monica Bellucci este cunoscută pe plan internațional pentru filmele sale italiene și franceze precum „Malèna” și „Frăția lupului”. În Statele Unite, ea a apărut în producții care variază de la filmele „Matrix” la „The Passion of the Christ” și până la filmul „Spectre” din franciza „James Bond”. În prezent, joacă alături de Toni Collette în „Mafia Mamma” de pe Bleecker Street.
 
FOTO: Profimedia

Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies