marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Monica Bellucci, secretele unei frumuseti italiene ce nu cunoaste timpul. Topul celor mai senzuale scene ale ei

Nascuta pe 30 septembrie 1964 in Città di Castello, un sat din Perugia, Monica Belucci este considerata una dintre cele mai frumoase actrite europene. La aproape 49 de ani si cu doi copii, italianca arata ca pentru ea varsta nu este un inca adversar.

Monica Bellucci, secretele unei frumuseti italiene ce nu cunoaste timpul. Topul celor mai senzuale scene ale ei

Click aici pentru galerie foto cu Monica Bellucci!


 


Monica Belucci a debutat ca actrita in 1990, pe posturile de televiziune, iar la Hollywood a devenit cunoscuta in 1992, cu rolul din filmul "Dracula" al lui Francis Ford Coppola.
 


CLICK AICI pentru topul celor mai senzuale scene facute de Monica Belucci!

A fost maritata cu fotograful Claudio Carlos Basso de care a divortat in 1990. In 1999 s-a casatorit cu actorul francez  Vincent Cassel cu care are 2 fete Deva ( nascuta in 2004) si Leonie ( nascuta in 2010). Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare de la "L'appartement" pentru care a fost nominalizata la un premiu Cesar.

 

Rolul din "L'appartement" (1996) a propulsat-o ca star. A mai jucat in "Malena" (2000), " Suspect de crima/ Under suspicion" (2000), "Fratia lupilor/ Le Pacte des loups" (2001), dar si in socantul "Ireversibil/ Irreversible", de Gaspar Noe, alaturi de Vincent Cassel.  Actrita a dezvaluit ca sotul ei a inceput sa planga cand a revazut la Festivalul de la Cannes din 2002  scena violului din "Ireversibil/ Irreversible", considerat unul din cele mai tulburatoare filme ale anului.

"Nu am nicio problema cu trupul meu. Nimeni nu e perfect, trebuie sa ne impacam cu asta. Ma intreb zilnic cat va mai dura magia casniciei mele? Nu stiu care e reteta pentru o relatie de durata, e o intamplare", a declarat actrita.

 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies