marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Monica din Friends arata mai bine ca niciodata. Vezi imaginile cu Courteney Cox si fiica sa la plaja

Desi implineste 50 de ani in iunie, Courteney Cox se mandreste cu o silueta impresionanta, imaginile surprinse pe plaja fiind o dovada clara a acestui lucru.

Monica din Friends arata mai bine ca niciodata. Vezi imaginile cu Courteney Cox si fiica sa la plaja

articole relationate

Serialul Friends este pe PROCINEMA, de luni pana joi, la ora 21.00!


Actrita din celebrul serial Friends a fost fotografiata alaturi de fiica sa, Coco Arquette, pe plajele din Malibu. Imbracata intr-o pereche de pantaloni scurti si un maieu, actrita a impresionat cu corpul sau lucrat, cu care nu-si arata deloc varsta.


VEZI MAI MULTE IMAGINI AICI!


Vesele si relaxate, cele doua s-au plimbat pe plaja, petrecand o zi mama-fiica, fara tatal lui Coco, David Arquette, dar si fara actualul iubit al actritei, Johnny McDaid.



Intr-un interviu acordat pentru editia din februarie a revistei More, Courteney Cox a marturisit ca, in ciuda divortului public de David, inca isi respecta fostul sot. "Atunci cand iubesti pe cineva, vrei sa fie fericit, chiar daca nu mai esti cu el", a explicat aceasta. 


Serialul Friends este pe PROCINEMA, de luni pana joi, la ora 21.00!


Cunoscuta pentru rolurile din Friends si Cougar Town, precum si din seria de filme horror Scream, actrita si-a inceput cariera ca model jucand in reclame si roluri mici in seriale. Inainte sa devina actrita, Courtney Cox si-a dorit sa fie arhitect. Iar inainte de a se decide sa inceapa o cariera in Hollywood, Courteney incepuse cursuri de arhitectura la un colegiu.



La inceputul anilor '80 a devenit cunoscuta americanilor datorita unei reclame la tampoane. A fost prima persoana care a rostit in SUA pe TV cuvantul "ciclu" cu referire la menstruatie. In 1984, un videoclip al piesei "Dancing in the Dark" cantata de Bruce Springsteen si regizat de Brian De Palma i-a crescut popularitatea. Pentru aceasta aparitie, a primit 350 de dolari. Zece ani mai tarziu, sosea la auditii pentru un rol intr-un sitcom de comedie. A ales rolul Monicai, desi initial i-a fost oferit sa o joace pe Rachel.


Acesta din urma a ajuns la Jennifer Aniston buna sa prietena si nasa fiicei sale, Coco. In cei 10 ani de Friends, Courteney a plecat de la un salariu de 225.000 de dolari pe episod si a ajuns in ultimul sezon la o suma de un milion de dolari pe episod. Courteney Cox este singura actrita din Friends care nu a primit nici o nominalizare la premiile Emmy pentru rolul din serial.


 
In 1995, a fost inclusa de revista People in topul celor mai frumosi oameni de pe planeta si a aparut pe coperta. In 1997, a fost votata drept cel mai bine imbracata vedeta de televiziune. Inainte de a se casatori cu David Arquette, a avut o relatie de 6 ani cu Michael Keaton intre 1989 si 1995.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies