marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Monsters University a castigat lupta cu zombii din World War Z. Ce incasari au avut cele doua filme in primul week-end

Monsters University a castigat lupta cu zombii lui Brad Pitt, reusind sa se instaleze pe primul loc in box-office dupa primul week-end de la lansarea oficiala.

Monsters University a castigat lupta cu zombii din World War Z. Ce incasari au avut cele doua filme in primul week-end

Mult asteptata continuare a aventurii cu monstri de la Disney si Pixar a urcat direct pe primul loc in box-office, in week-endul de deschidere, cu incasari de 82 de milioane de dolari in SUA, fiind a doua productie Pixar din istorie dupa Toy Story 3, cu 110 milioane de dolari. Lansat in 35 de tari, Monsters University a strans un total de 136.5 milioane de dolari.

 

Locul doi i-a revenit productiei World War Z, cu 66 milioane de dolari, fiind un succes nesperat pentru cei de la Paramount dupa problemele pe care le-au intampinat cu realizarea filmului in care Brad Pitt are rolul principal. Cu incasari de 45.6 milioane in cele 25 de tari in care a fost lansat si un totalde 111.8 milioane de dolari, World War Z pare sa fie o carte castigatoare, mai ales ca este cel mai bun debut in box-office din cariera lui Brad Pitt.

 


 

Aflat intr-o lupta indirecta cu Man of Steel care a fost lansat saptamana trecuta, World War z a avut un avantaj fata de Superman ale carui incasari au fost sub asteptari, cu 41.2 milioane de dolari in week-end si un total de 200 milioane de dolari in SUA si putin peste 400 milioane de dolari la nivel international.

 

Regizat de Dan Scanlon, Monsters University continua seria castigatoare a celor de la Disney. In continuare productiei revin Billy Crystal, John Goodman, Steve Buscemi si Frank Oz in rolurile lui Mike Wazowski, James P.Sullivan, Randall Boggs si Jess Fungus.

 

"Consistenta calitatii care vine de la Pixar si John Lasseter si echipa sa este extraordinara. Filmul acesta trebuia sa aiba un nivel ridicat si asa a facut-o", a declarat Dave Hollis, presedintele executiv Disney.


 

Monsters University este un prequel al filmului Monsters Inc. realizat de Disney/Pixar. Filmul ne duce inapoi pe vremea cand Mike si Sully erau la scoala care i-a invatat cum sa sperie lumea si sa devina adevarati monstri. Monters University va ajunge in cinematografe pe incepand cu data de 21 iunie 2013 si dispune de talentatele voci ale unor actori ca Billy Crystal, John Goodman, Steve Buscemi, Dave Foley, Julia Sweeney, Joel Murray si Peter Sohn, fiind regizat de Dan Scanlon si produs de Kori Rae.


 

 

Regizat de Marc Forster, filmul spune povestea unui angajat al Organizatiei Natiunilor Unite, interpretat de Pitt, care calatoreste in toata lumea incercand sa opreasca invazia de zombies care distruge omenirea. Scenariul a fost scris de Matthew Michael Carnahan, avand la baza romanul "World War Z: An Oral History of the Zombie War" scris de Max Brooks.Povestea este prezentata in forma unor marturii adunate de un cercetator, care incearca sa gaseasca leacul acestei pandemii care a ucis mare parte din populatia globului. Din distributia filmului mai fac parte Mireille Enos, James Badge Dale, Matthew Fox si Daniella Kertesz.



Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies