marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

"Monsters vs Aliens", in fruntea box office-ului american

Filmul SF de animatie "Monstri contra extraterestri", in care vocea personajului principal apartine actritei Reese Witherspoon, s-a clasat pe primul loc in box office-ul nord-american.

Monsters vs Aliens , in fruntea box office-ului american

Desenul animat, in care personajele "monstruoase" inchise de oameni sunt eliberate pentru a ajuta in lupta impotriva unui robot venit dintr-o alta galaxie, a obtinut incasari de 58,2 milioane de dolari in primele trei zile de la lansare.

Pe locul al doilea s-a clasat filmul "The Haunting in Connecticut", care a obtinut 23 de milioane de dolari in primul weekend de la lansare.

Fostul lider al clasamentului de saptamana trecuta, thrillerul "Knowing", cu Nicolas Cage in rolul principal, a coborat pe a treia pozitie, dupa ce a vandut bilete in valoare de 14,7 milioane de dolari.

Pe locurile patru si cinci s-au situat "I Love You, Man" (12,6 milioane de dolari) si thriller-ul "Duplicity".

Pe a sasea pozitie se afla "Race toWitch Mountain", un film SF de aventuri, produs de studiourile Disney, care a obtinut incasari de 5,6 milioane de dolari.

Lansat vineri, filmul de actiune "12 Rounds", care prezinta o zi de cosmar din viata unui detectiv din New Orleans, a carui logodnica a fost rapita, a intrat direct pe pozitia a saptea, cu incasari de 5,3 milioane de dolari.

Filmul "Watchmen", inspirat din benzile desenate cu super-eroi, a coborat pe pozitia a opta (2,75 milioane de dolari).

Thriller-ul "Taken" se afla pe a noua pozitie in clasament, cu incasari de 2,7 milioane de dolari.

"The Last House on the Left (2009)" incheie topul 10 al celor mai vizionate filme in America, la sfarsitul saptamanii trecute, dupa ce a vandut bilete in valoare de 2,6 milioane de dolari.


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies