marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Edward Norton si Bruce Willis pornesc intr-o aventura fantastica in Moonrise Kingdom, filmul care va deschide Festivalul de Film de la Cannes din 2012

Wes Anderson revine pe marile ecrane cu inca un film spectaculos. Noua sa pelicula, cu Bruce Willis si Edward Norton, Moonrise Kingdom va deschide cea  de-a 65-a editie a Festivalului de Film de la Cannes, care se va desfasura intre 16-27 mai.

Edward Norton si Bruce Willis pornesc intr-o aventura fantastica in Moonrise Kingdom, filmul care va deschide Festivalul de Film de la Cannes din 2012

Moonrise Kingdom este primul film al lui Wes Anderson care ajunge la Cannes si este al doilea film american care va deschide prestigiosul eveniment, dupa Midnight in Paris, regizat de Woody Allen, care a fost proiectat la deschiderea editiei de anul trecut.

 

Trailerul filmului le-a starnit curiozitatea fanilor lui Anderson, care au fost impresionati de ultimul sau film, Fantastic Mr.Fox. 

 

Moonrise Kingdom  are parte de o distributie impresionanta: Bruce Willis, Edward Norton, Bill Murray, Frances McDormand, Tilda Swinton si Jason Schwartzman. Coloana sonora este semnata de cunoscutul Alexandre Desplat.

 

Filmul a fost turnat pe o insula din Noua Anglie si prezinta o poveste uimitoare si agitata, in care protagonisti sunt cativa copii si adulti, in timpul unor zile de furtuna din vara anului 1965. Eroii sunt doi tineri, Suzy (Kara Hayward) si Sam (Jared Gilman), care se indragostesc in vara anului 1965  si decid sa fuga impreuna. Speriati de o furtuna ingrozitoare, tinerii parasesc orasul in care traiesc, dar starnesc haosul dupa ce tot orasul se mobilizeaza sa ii caute.

 

 

 

 

"Wes Anderson este unul dintre cei mai creativi regizori de la Hollywood, care continua sa isi uluiasca fanii prin inventivitatea sa. Filmele sale sunt deosebite, asa ca Moonrise Kingdom va fi un proiect special atat din punct de vedere vizual, cat si la nivel de poveste" au spus reprezentatii Festivalului de Film de la Cannes, dupa ce au anuntat ca pelicula lui Wes Anderson va fi proiectata in deschiderea celeia de-a 65-a editie a festivalului.

 

 

 

 

Cei de la Indiewire.com au trecut filmul pe lista celor 30 de filme promitatoare de la editia din acest an a festivalului de la Cannes.

 

Moonrise Kingdom este primul film live-action regizat de Wes Anderson, dupa o pauza de 5 ani, cand lansa The Darjeeling Limited, in care a jucat Bill Murray. Anderson se afla la a treia colaborare cu Bill Murray, dupa The Darjeeling Limited si Fantastic Mr.Fox.

 

Insa marile vedete par sa fie tinerii actori Kara Hayward si Jared Gilman, eroii principali care apar si pe primul poster lansat oficial. Filmul va fi lansat in cinema in Franta pe 16 mai, iar in SUA va putea fi vazut incepand cu 25 mai.

Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.




Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies