marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Morgan Freeman este vocea lemurilor din Madagascar intr-un documentar IMAX spectaculos

Actorul castigator al unui premiu Oscar va fi naratorul documentarului 3D despre  viata lemurilor din Madagascar, “Island of Lemurs: Madagascar.”, care va avea premiera in luna aprilie a anului urmator. Drew Fellman, care a scris si produs documentarul IMAX 3D "Born to Be Wild 3D," si regizorul David Douglas fac parte din echipa care va realiza acest documentar. 

Morgan Freeman este vocea lemurilor din Madagascar intr-un documentar IMAX spectaculos

 

Lemuri soricesti, lemuri pitici, cu inel coada, sau giganticii Indri, de acum incolo toate speciile de simpatice rozatoare din Madagascar isi vor spune povestea prin vocea lui Morgan Freeman.  

 

 

“Lemurii sunt creaturi uimitoare si una dintre speciile cele mai rezistente de supravietuitori din toata istoria vietii pe Pamant”, spune scenaristul Drew Fellman. “Povestea lor incredibila este perfecta pentru marele ecran si merita a fi spusa de o voce asa puternica si distincta ca a lui Morgan Freeman”,  e de parere Fellman. 

 

 

Telespectatorii Pro Cinema il pot vedea pe Morgan Freeman miercuri, 16 octombrie, in Filmul de 10 “Sarutul care ucide” (“Kiss The Girls”), un thriller psihologic, in care o are ca partenera pe Ashley Judd.


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies