marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Marturisiri inedite ale Morticiei din "Familia Addams". Cum a ajuns Anjelica Huston de la calugarita la o relatie de 16 ani cu "baiatul rau" Jack Nicholson

Actrita Anjelica Huston, care a interpretat rolul Morticiei in filmul "Familia Addams", a marturisit intr-un interviu ca atunci cand era mica isi dorea sa devina calugarita.

Marturisiri inedite ale Morticiei din Familia Addams . Cum a ajuns Anjelica Huston de la calugarita la o relatie de 16 ani cu baiatul rau Jack Nicholson

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO

 

 

Mai tarziu, a realizat ca ii plac baietii rai foarte mult, relatia ei cu Jack Nickolson, din anii '70, fiind cea mai celebra din acea perioada. Cei doi au fost iubiti intre 1973 si pana in 1989, timp de 16 ani, desi au mai avut perioade de despartire


Tatal Anjelicai Huston, celebrul regizor american John Huston, era un ateu convins. insa acest lucru nu a impiedicat-o pe Anjelica sa-si doreasca sa devina calugarita cand era mica, informeaza Daily Mail.


"Am fost crescuta in Irlanda. Tatal meu a vizitat o data Irlanda si s-a indragostit de aceasta tara. Am fost la o scoala in cadrul unei manastiri, ceea ce e putin ciudat pentru ca tatal meu, care era ateu, le-a spus calugaritelor sa nu ma indoctrineze. Dar eu imi doream sa fiu indoctrinata. Cand aveam sase ani i-am spus tatalui meu ca vreau sa ma calugaresc iar el mi-a raspuns: E minunat draga mea. Cand vei incepe?»", a relatat Anjelica Huston.


Anjelica Huston a fost casatorita timp de 16 ani cu sculptorul Robert Graham, care a decedat in urma cu trei ani. inainte de casatoria cu Graham, Anjelica a avut o relatie mult mediatizata cu actorul Jack Nicholson. Cuplul era considerat in anii '70 cel mai in voga de la Hollywood, el, baiatul rau al filmelor, ea, fotomodelul exotic Vogue.
 


Actrita a povestit cum l-a intalnit pe Jack Nicholson. "Am fost invitata de mama mea vitrega la o petrecere in casa lui Jack Nicholson. Usa s-a deschis si a aparut fata zambitoare a lui Jack. Atunci mi-am spus «Ah, te plac». intotdeauna am fost atrasa de baietii rai, baietii la moda. Actori, muzicieni, felul asta de baieti", a mai spus ea.

Anjelica Huston, care s-a retras din viata publica in urma cu doi ani, dupa moartea so?ului sau, Robert Graham, a revenit si filmeaza in prezent pentru serialul "Smash".

Huston a jucat in filme devenite celebre precum "Postasul suna intotdeauna de doua ori" (1981), "Vrajitoarele" (1990), "Familia Addams" (1991), "Agnes Browne" (1999), "O familie geniala" (2001).


Printre premiile castigate de Anjelica Huston se numara un Oscar, pentru rolul din "Onoarea familiei Prizzi" (1985), si un Glob de Aur, pentru "Ingeri de Otel" (2004).


 

Anjelica Houston in Familia Addams (1993)

 

 

Anjelica Houston in 2011

 

Sursa: Mediafax.ro

 

Sursa foto: Getty


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies