marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Mostenesc frumusetea mamei lor. Cat de bine arata la plaja fetele lui Sylvester Stallone

Durul din "Rocky", "Rambo" si "The Expendables" isi petrece concediul de vara alaturi de sotie si fiice in Saint Tropez. Asa cum era de asteptat, angajatii publicatiilor mondene ii urmaresc indeaproape pe toti si distribuie imaginile pe care le surprind cu starul si familia.

Mostenesc frumusetea mamei lor. Cat de bine arata la plaja fetele lui Sylvester Stallone

Daca zilele trecute au avut parte de un regal al pozelor reusite din partea lui Jennifer Flavin, sotia lui Sylvester Stallone, de data aceasta doua din cele trei fiice ale actorului au fost personajele "vanate" de paparazzi.

Sistine, de 18 ani, si Scarlet, de 14, au impresionat cand au coborat de la bordul iahtului de lux in pantaloni scurti, topuri albe si incaltari sport. Si pe buna dreptate! Ambele mostenesc silueta zvelta a mamei lor, fost model, si arata senzational la fiecare aparitie alaturi de Sylvester.

De altfel, cea mai mare dintre ele, Sistine, a dezvaluit in urma cu numai cateva luni ca isi doreste sa intre in lumea modei si sa devina manechin, la fel ca Jennifer Flavin.

"Mama e cea care m-a indrumat catre aceasta cariera. M-a invatat care sunt unghiurile mele bune, cum sa le maschez pe cele proaste, cum sa pasesc pe podium si cum sa ma transform atunci cand port o anumita creatie vestimentara. Modelling-ul se aseamana mult cu actoria pentru ca trebuie sa iti schimbi atitudinea si stilul in functie de ce ti se cere", a marturisit Sistine.

Vezi imaginile aici


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies