marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Motivul pentru care Russell Brand divorteaza de Katy Perry dupa 14 luni

Actorul britanic Russell Brand a intentat divort pentru a pune capat casniciei cu cantareata americana Katy Perry care a durat doar 14 luni.

Motivul pentru care Russell Brand divorteaza de Katy Perry dupa 14 luni

In actele pentru divort, depuse de Russell Brand la Curtea Superioara din Los Angeles, actorul citeaza ca motiv de separare "diferente ireconciliabile". Tabloidele americane au notat ca actorul pe care vara trecuta l-ati putut vedea in filmul Arthur a ajuns exasperat de refuzul lui Katy Perry de a face o pauza in cariera pentru a intemeia o familie.

Informatiile privind o posibila despartire a celor doi circulau de mai multe zile, mai ales dupa ce presa internationala a scris ca Brand si Perry au petrecut Craciunul separati. Amandoi au fost fotografiati fara verigheta, Brand, la Londra, iar cantareata, in Hawaii.

"Din nefericire, Katy si cu mine punem punct casatoriei noastre. O voi adora vesnic si stiu ca vom ramane prieteni", a spus Russell intr-un comunicat dat publicitatii vineri. De cealalta parte, Katy Perry nu a facut deocamdata niciun comentariu privind acest divort.

Cantareata Katy Perry si actorul britanic Russell Brand s-au casatorit, in octombrie 2010, in India, in cadrul unei ceremonii traditionale hinduse.


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies