marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Premierele de la cinema din aceasta saptamana. Immortals: efecte speciale de senzatie si o poveste epica in 3D

Premierele de la cinema din aceasta saptamana. Immortals: efecte speciale de senzatie si o poveste epica in 3D

Ploaie de filme bune in aceasta toamna. www.procinema.ro iti spune ce nu trebuie sa ratezi in urmatoarele saptamani in cinematografe. CLICK aici pentru programul complet de la toate cinematografele din tara


Ce filme puteti vedea de pe 11 noiembrie la cinema:

Immortals/ Nemuritorii 3D: Razboiul zeilor

Producatorii filmelor 300 si Shutter Island revin in forta in 2011 cu ecranizarea unei povesti mitice despre razbunare, tradare si destin in perioada in care un rege nebun imbatatat de putere rascolea vechea Grecie in cautarea unei arme legendare. Un tanar erou din popor se ridica sa-l infrunte intr-o aventura care a intrat in legenda.

Cu o distributie impresionanta - Mickey Rourke in rolul lui Hyperion, Henry Cavill in rolul lui Theseus, Freida Pinto in rolul lui Phaedra si Kellan Lutz in rolul lui Poseidon - efecte speciale de senzatie si o poveste epica in 3D, Immortals are toate sansele sa devina blockbusterul acestui sfarsit de an.

 


Tower Heist/Jaf.. la turnul mare


Ben Stiller si Eddie Murphy revin intr-o comedie spumoasa, regizata de Brett Ratner, in care niste simpli angajati la un complex luxos de apartamente, pun la cale un plan pentru a se razbuna pe escrocul miliardar care le-a furat fondul de pensii.


Tower Heist are parte de o distributie sonora din care fac parte: Ben Stiller, Eddie Murphy, Alan Alda, Tea Leoni, Matthew Broderick, Casey Affleck si promite sa fie o comedie plina de umor si inteligenta, cu un Eddie Muprhy de zile mari, care revine dupa o pauza de cativa ani, in care nu a mai jucat nici un rol important.

 



The Skin I Live In

Pedro Almodovar ia o pauza de la muza sa, Penelope Cruz si aduce pe marile ecrane The Skin I Live, o drama cu accente de thriller-horror, care ofera o experienta cinematrografica inedita.

De aceasta data, Antonio Banderas este cap de afis, in rolul lui Robert Ledgard (Antonio Banderas), un eminent specialist in chirurgie plastica, macinat de durere dupa ce ii moare sotia, care lucreaza la un experiment revolutionar ce il obsedeaza. El incearca sa creeze un nou tip de piele, artificiala, rezistenta la arsuri, care ar fi putut-o salva pe sotia sa. Dupa studii si experimente indelungate, reuseste sa o creeze, insa are nevoie de trei lucruri:  lipsa totala de scrupule, un cobai uman si un complice.



Ce alte filme mai puteti vedea in cinematografe:

 


1. Margin Call/ Panica pe Wall Street Un thriller regizat de J.C. Chandor si plasat pe vestita Wall Street din New York in perioada apogeului din 2008 al crizei financiare internationale si prezinta ultimele 24 de ore din "viata" unei importante institutii bancare inainte ca aceasta sa-si anunte falimentul. Filmul are un buget mic, o distributie plina de staruri (Kevin Spacey, Jeremy Irons, Stanley Tucci, Paul Bettany, Demi Moore, Zachary Quinto and Penn Badgley) si e gata sa scuipe foc catre greii de pe Wall Street - Lehman Brothers, AIG, Merrill Lynch si altii. A fost promovat ca filmul despre cele 24 de ore care au schimbat lumea.

2. The Help. Drama istorica,  cu siguranta marea revelatie a acestei veri, ajunge si in Romania. Unul dintre cele mai bune filme din 2011 le aduce pe marile ecrane pe Emma Stone, Viola Davis si Octavia Spencer intr-o poveste semnata de Tate Taylor dupa romanul lui Kathryn Stockett. O distributie talentata, o poveste emotionanta si un film care a strans incasari record: actiunea se desfasoara in Jackson, Mississippi, in perioada anilor ‘60. "Culoarea sentimentelor" pune in scena relatia a trei femei diferite, dar extraordinare, care construiesc o prietenie greu de crezut, in jurul unui proiect editorial secret, care incalca normele sociale si care le supune pe acestea unui mare risc.


3. Anonymous. A fost Shakespeare o frauda? Regizorul Roland Emmerich aduce pe marile ecrane teoria controversata care a circulat in ultimii 100 de ani, potrivit careia piesele lui Shakespeare au fost - de fapt - scrise de Edward de Vere, al 17-lea Conte de Oxford. Cu Rhys Ifans, Vanessa Redgrave si David Thewlis, pelicula aduce interpretari minunate, o dezbatere exploziva, un thriller istoric impachetat cu costume superbe.



 

4. Aventurile lui Tintin: Secretul Licornului 3D. Saptamana aceasta este deschisa de legendarul Steven Spielberg care aduce pe marile ecrane o poveste magica. Aventurile lui Tintin: Secretul Licornului 3D. Bazat pe celebrele si indragitele personaje create de Herge, filmul urmareste aventurile unui tanar si indraznet reporter pe nume Tintin (interpretat de Jamie Bell) si ale credinciosului sau caine Snowy. Pelicula este o animatie care iti taie respiratia si care l-ar face mandru pana si pe creatul lui Tintin. Andy Serkis si Daniel Craig completeaza o distributie fantastica.



5. In Time. Vreti sa-l vedeti pe Justin Timblerlake in postura de action hero care salveaza ziua? Thrillerul SF cu Amanda Seyfried, Justin Timberlake, Olivia Wilde creeaza o societate a viitorului in care timpul a devenit un fel de moneda, iar durata vietii ti-e limitata numai de suma din contul din banca, un tanar incearca sa schimbe ordinea prestabilita a lucrurilor. Acuzat pe nedrept de crima, Will Salas vrea sa transforme in istorie prezentul, in care cei bogati pot trai practic la nesfarsit, in timp ce saracii ca si el trebuie sa cerseasca, imprumute si fure minute pentru ca ziua de maine sa-i prinda in viata...?

 


Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies