marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Mr. Bean, Rowan Atkinson, a scapat miraculos dintr-un accident de masina teribil

Actorul britanic Rowan Atkinson, interpretul personajului Mr. Bean, a fost spitalizat joi seara, dupa ce a fost implicat intr-un accident de automobil ce s-a produs intr-o regiune rurala din Marea Britanie.

Mr. Bean, Rowan Atkinson, a scapat miraculos dintr-un accident de masina teribil

Starul britanic a pierdut controlul asupra automobilului sau de lux - un model McLaren echipat cu un motor utilizat in cursele de Formula 1 si s-a izbit de un copac, iar apoi de un felinar.


Ambulanta a sosit in scurt timp la locul accidentului, iar Atkinson a fost transportat la un spital din apropiere. Actorul a suferit o accidentare la nivelul umarului, potrivit tabloidului The Sun.

"Am fost solicitati pentru a merge la locul unde s-a produs un accident de automobil, la ora 19.30. Un pacient a fost transportat la Peterborough General Hospital, acuzand o accidentare la umar. A fost o accidentare minora. Soferul era deja iesit din automobil cand am ajuns noi", a declarat purtatorul de cuvant al East of England Ambulance Service.

Rowan Atkinson, nascut pe 6 ianuarie 1955, este un renumit actor de comedie britanic, devenit celebru gratie personajului Mr. Bean, pe care l-a interpretat intr-un serial TV omonim. Serialul a cuprins 14 episoade, difuzate la televiziunea britanica intre anii 1990 si 1995, si a fost preluat de televiziunile din peste 200 de tari.

Rowan Atkinson este pasionat de automobilism, a scris numeroase articole pentru revista britanica Car si detine cateva masini de curse. Rowan Atkinson ajunge in cinematografele din Romania in septembrie cu comedia Johnny English se intoarce!

Sursa: Mediafax

Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.




Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies