marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

MTV Movie Awards 2015: cele mai spectaculoase imagini de pe covorul rosu. Scarlett Johansson a impresionat cu aparitie de neuitat

Gala MTV Movie Awards a adunat cateva dintre cele mai mari nume din industria entertainmentului. Insa, Scarlett Johansson a reusit sa impresioneze pe toti cu aparitie ei incredibila.

MTV Movie Awards 2015: cele mai spectaculoase imagini de pe covorul rosu. Scarlett Johansson a impresionat cu aparitie de neuitat

La doar 7 luni de cand a nascut, Scarlett Johannson este intr-o forma de invidiat, iar asta a aratat duminica seara la Gala MTV Movie Awards, unde a fost prezenta pentru a-si promova noul film, The Avengers: Age of Ultron.

 

Imbracata intr-un costum dintr-o piesa, roz, marca Zuhair Murad, Scarlett a fost superba si a impresionat prin simplitate, un machiaj discret si un zambet larg pe care l-a avut toata seara pe chip.

 

 

Evident, regina covorului rosu a fost Jennifer Lopez, care, asa cum si-a obisnuit deja publicul, si-a etalat picioarele perfecte intr-o fusta scurta si si-a pus in valoare decolteul cu un sacou cu un decolteu larg. Ea a fost premiata pentru bes scared ass performance in "The Boy Next Door".

 

 

Shailene Woodley a fost marea castigatoare a serii si a reusit chiar sa ii faca pe cei din sala sa planga, cu discursul ei de multumire pentru trofeul primit - cea mai buna interpretare feminina, in The Fault In Our Stars. Ea a optat pentru o tinuta moderna, cu pantaloni si o bluza multicolor.

 

Nici Emily Ratjakowski n-a trecut neobservata. Intr-o rochie scurta, negru cu verde, si foarte decoltata, vedeta care a avut un rol minor  in Gone Gilr a atras privirile cand a urcat pe scena sa prezinte una dintre categorii. Evenimentul a avut loc la Nokia Theathre din Los Angeles si a fost prezentat de Amy Schumer.

 

 

Sursa foto: Getty


Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies