marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

MTV Movie & TV Awards 2017: categoria inedita, nou introdusa anul acesta si pelicula cu cele mai multe nominalizari

Comedia cu accente horror ”Get Out”, care include glume cu tenta rasiala, a primit joi cele mai multe nominalizari - sase - la MTV Movie & TV Awards 2017.
MTV Movie TV Awards 2017: categoria inedita, nou introdusa anul acesta si pelicula cu cele mai multe nominalizari

Gala de anul acesta va evita clasificarile, nominalizand la aceleasi categorii filme pentru marele ecran, productii TV si show-uri difuzate in streaming, informeaza Reuters, citata de News.ro.


Lungmetrajul ”Get Out”, scris si regizat de actorul de comedie Jordan Peele, a primit sase nominalizari, inclusiv la categoriile ”cel mai bun film”, ”cel mai bun actor” (Daniel Kaluuya), ”cel mai bun personaj negativ” si ”cea mai buna lupta impotriva sistemului” - o categorie aflata la editia sa inaugurala.


Organizatorii acestei gale, ce era cunoscuta pana anul trecut sub numele MTV Movie Awards, au decis sa largeasca spectrul categoriilor si nominalizarilor, pentru a include - in premiera - si productii de televiziune. Editia din 2017 va avea loc la Los Angeles pe 7 mai si va fi prezentata de Adam DeVine, un actor cu cunoscut din filmele seriei ”Pitch Perfect” si cele ale francizei ”Workaholics”.



Postul MTV, renumit si pentru faptul ca organizeaza gale cu umor ireverentios, a inlocuit fostele categorii ”cel mai bun actor” si ”cea mai buna actrita” cu categorii neutre din punct de vedere al genului - ”cel mai bun actor intr-un film” si ”cel mai bun actor intr-un show TV”.


In urma acestor modificari, lista nominalizarilor, anuntate joi, o include pe Emilia Clarke, protagonista a serialului ”Game of Thrones”, care va concura la categoria ”cel mai bun actor intr-un show TV” cu Donald Glover din serialul ”Atlanta” si cu Mandy Moore din serialul ”This is Us”.


Una dintre categoriile preferate ale publicului, ”cel mai bun sarut pe ecran”, include nominalizarea unui sarut gay intre actorii Ashton Sanders si Jharrel Jerome din filmul ”Moonlight”, premiat cu Oscar in luna februarie, si sarutul dintre Taraji P. Henson si Terrence Howard din serialul ”Empire”, o productie inspirata din universul muzicii hip-hop.


Alte productii care au primit nominalizari importante sunt filmul ”Beauty and the Beast” si show-ul horror ”Stranger Things”, produs de Netflix, care vor concura fiecare la patru categorii de trofee.


Cate trei nominalizari au primit serialele ”Atlanta”, ”Game of Thrones” si ”This is Us”. Tot cate trei nominalizari au primit si filmele pentru marele ecran ”Hidden Figures”, ”Logan” si ”Moonlight”.


Gala organizata de MTV premiaza staruri din productii blockbuster si s-a impus de-a lungul anilor prin atmosfera sa mult mai relaxata, fiind conceputa ca un fel de ”antidot” fata de sezonul premiilor de la Hollywood, ale carui gale sunt organizate intr-un cadrul mult mai formal.


Castigatorii sunt alesi in urma voturilor exprimate de public.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies