marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Anuntul pe care toti fanii seriei "Scream" il asteptau. Noi episoade din celebra productie vor fi lansate in anul 2015

Reecranizarea celebrului serial "Scream" va contine 10 episoade si va avea premiera in octombrie 2015, in apropiere de Halloween. Anuntul oficial a fost facut de MTV intr-o maniera cat se poate de inedita.

Anuntul pe care toti fanii seriei Scream il asteptau. Noi episoade din celebra productie vor fi lansate in anul 2015

MTV a facut anuntul pe internet, postand un numar de telefon obisnuit. Dupa ce era apelat, o voce barbateasca spunea "iti plac filmele de groaza?"


Actorii sunt Emma Duvall (Willa Fitzgerald), Audrey (Bex Taylor Klaus), Noah Foster (John Karna), Will (Connor Weil), Kieran Wilcox (Amadeus Serafini), Brooke Maddox (Carlson Young), Maggie (Tracey Middendorf) si seriful Clark Hudson (Joel Gretsch).


Seria "Scream" a inceput in anii '90 si a prins foarte bine la public. Primul film, aparut pe 20 decembrie 1996, a fost un real succes. Urmatoarele doua (Scream 2 - 12 decembrie 1997 si Scream 3 - 4 februarie 2000) nu au avut aceeasi soarta. "Scream 4" (aparut pe 15 aprilie 2011), a fost "o retrospectiva a ultimilor zece ani de filme horror", iar tinerii actori din aceasta pelicula, Hayden Panettiere si Emma Roberts, aduc un suflu nou francizei.


Acum ne aflam in era remake-urilor si a sequel-urilor intarziate. Filmele vechi sunt readuse la viata, iar acesta nu este un lucru rau.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

Înapoi în Vestul Sălbatic, pe Drumul dreptății, cu Christian Bale și Russell Crowe

Unul dintre cele mai bune western-uri, „3:10 to Yuma” este a doua ecranizare a povestirii lui Elmore Leonard, prima fiind lansată exact cu o jumătate de secol înainte, în 1957.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies