marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Muschi si sex. Top 10 lucruri pe care nu le stiai despre Arnold Schwarzenegger

Stim despre Arnold “Terminatorul” Schwarzenegger ca este culturist, actor si guvernator. Insa oricat de faimos ar fi in lumea intreaga, cel supranumit “Stejarul austriac” este in continuare o colectie de surprize incitante.

Muschi si sex. Top 10 lucruri pe care nu le stiai despre Arnold Schwarzenegger

1. Cand a devenit guvernator al Californiei, Arnold Schwarzenegger a luat lectii de comportament, ca sa scape de stilul propriu de a flirta. “Primul lucru pe care l-am facut a fost sa aduc experti care sa-mi vorbeasca despre hartuirea sexuala. Pentru ca legile sunt atat de stricte acum”, a spus el.

2. Al doilea prenume al lui Arnold Schwarzenegger este Alois.

3. La 14 ani, a decis ca vrea sa faca o cariera in bodybuilding. Era atat de pasionat, incat mergea la sala inclusiv in week-end, atunci cand era inchis, ca sa se antreneze intens.

4. In primul an de serviciu militar in Austria, a absentat fara sa obtina permisiunea superiorilor, ca sa poata merge la un concurs de bodybuilding. Cand s-a intors la unitate, a fost incarcerat pentru o saptamana.

5. In 1966, a reusit sa prinda doar locul al doilea la Mister Univers. In 1967, a ajuns Mister Univers, fiind cel mai tanar castigator al acestei competitii, din intreaga istorie a culturismului. Avea 20 de ani. Iar in 1968 si-a pastrat titlul.

6. A invatat limba engleza in perioada petrecuta la Londra, unde a fost invitat de Charles “Wag” Bennett, unul dintre juratii de la Mister Universe. Bennett i-a oferit gazduire in casa lui, care se afla deasupra uneia dintre salile pe care le detinea.

7. La 21 de ani, s-a mutat in Statele Unite ale Americii, unde o firma de avocati specializati pe probleme de imigrare l-a acuzat ca ar fi incalcat regimul vizelor si ar sta ilegal peste Ocean.

8. Primul rol a venit in 1970, cand l-a jucat pe eroul din “Hercule”. Numele cu care a aparut pe ecran era Arnold Strong.

9. Si-a incercat norocul si ca regizor: in 1990, a regizat un episod din serialul “Tales from the Crypt”, iar in 1992, filmul de televiziune “Christmas in Connecticut”.

10. In luna martie, a dezvaluit ca este dorit in nu mai putin de 15 proiecte cinematografice, inclusiv in “Terminator 5”.


Schwarzenegger are in spate o lunga lista de scandaluri sexuale

In 2003, cu cinci zile inainte de alegeri, a explodat buboiul. Actualul guvernator a fost acuzat ca ar fi hartuit sexual mai multe femei. Nu pe toate deodata, ci pe parcursul a 25 de ani. Sase dintre aceste femei au si facut marturisiri, spre deliciul presei de scandal.

Trei femei hartuite de Schwarzenegger au spus ca actorul le-ar fi pipait sanii, a patra a povestit cum “Terminatorul” i-a pus mana pe fund, pe sub fusta, a cincea a spus ca Shwarzenegger a incercat sa-i smulga de pe ea costumul de baie, in timp ce se aflau la piscina, in timp ce a sasea a povestit cum acesta a tras de ea, ca sa se aseze in poala lui.

Arnold Schwarzenegger s-a scuzat, recunoscand ca s-a purtat “indecent uneori”, dar a precizat ca “multe dintre detaliile prezentate de cele sase femei sunt niste minciuni”. Important de mentionat este faptul ca scuzele au venit dupa ce in presa a aparut un vechi interviu cu actorul, din 1977, acordat unei reviste pentru adulti, in care acesta spunea ca a participat la orgii si a fumat marijuana.

Cum arata Arnold in 1977


Cel mai recent scandal: cum a iesit la iveala un secret de 14 ani

Angajata lui Arnold Schwarzenegger, mama copilului sau din flori, a amenintat ca face publice toate amanuntele picante ale relatiei lor, dupa ce acesta a “terminat” contractul cu femeia.

Mildred Patricia Baena, acum in varsta de 50 de ani, a povestit ca a ramas insarcinata pe cand lucra ca menajera in casa guvernatorului, iar acesta din urma nu a negat. Ceea ce a dus, pana la urma, la divortul lui Schwarzenegger de Maria Shriver.

Intreaga tarasenie a iesit la iveala dupa o investigatie a jurnalistilor de la RadarOnline si Star Magazine. “Mildred s-a suparat foarte rau cand a aflat ca tatal copilului ei de 14 ani a decis sa o concedieze dupa doua decenii de daruire. A fost ca explozia unei bombe nucleare intre ea si Arnold”, a spus unul dintre apropiatii angajatei.

Mildred nu a iesit la pensie… a lucrat pentru Arnold si pentru Maria pana acum o luna. Dar, pe nepusa masa, a fost anuntata ca nu mai este loc si pentru ea. A fost o lovitura dura”, a mai povestit sursa celor de la RadarOnline.

Baena a ramas insarcinata exact in acelasi timp ca Maria Shriver si cele doua femei se vedeau in fiecare zi. Toata lumea a crezut ca tatal copilului este sotul femeii, cel care l-a si recunoscut si l-a intretinut financiar, de altfel. Ulterior, cei doi au divortat.

Mildred Patricia Baena si fiul ilegitim al lui Arnold!

Sursa foto: Splash

Baena avea un salariu de 1.200 de dolari pe saptamana si traieste intr-o casa cu patru camere si piscine, in Los Angeles, impreuna cu cei patru copii.


Arnold impreuna cu nevasta si cei 4 copii in 2003


Vezi aici galerie foto cu cele mai tari imagini din cariera lui Arnold!

Sursa foto: Getty


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies