marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Muzica lui Hans Zimmer din The Dark Knight Rises este magnifica. Asculta un preview din coloana sonora a filmului devenit eveniment mondial

A Storm is Coming. Insa nu si pentru fanii lui Batman, care asteapta nerabdatori sa vada deznodamantul povestii Cavalerului Negru. The Dark Knight Rises a trecut de statutul de film la cel de eveniment mondial, iar peste o luna toti ochii se vor indrepta catre filmul lui Nolan.

Muzica lui Hans Zimmer din The Dark Knight Rises este magnifica. Asculta un preview din coloana sonora a filmului devenit eveniment mondial

Unul din marile atuuri ale seriei Batman regizata de Christopher Nolan a fost cu siguranta coloana sonora, semnata de magnificul Hans Zimmer. Compozitorul neamt este considerat unul dintre cei mai buni din lume si a reusit sa creeze cateva teme nemuritoare de film, de la Gladiatorul, Inception si pana la The Dark Knight.

 

Cei de la Totalfilm si Soundcloud au reusit sa le ofere fanilor un preview la coloana sonora a filmului care se va lansa in iuli. Ei pot asculta 30 de secunde din fiecare melodie creata special pentru film de catre Hans Zimmer.

 

 

Cavalerul Negru: Legenda renaste ii aduce in rolurile principale pe Christian Bale, Tom Hardy,  Michael Caine, Gary Oldman, Anne Hathaway (Catwoman), Marion Cotillard, Joseph Gordon-Levitt. Filmul va fi lansat in Romania incepand cu 27 iulie 2012. Ultimul film al trilogiei ni-l aduce pe Bruce Wayne/Batman la 8 ani de la momentul in care a luat asupra sa crimele lui Harvey Dent. Super eroul are de infruntat cel mai periculos rival al sau -  Bane jucat de Tom Hardy.

 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies