marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Nae Caranfil, in interviul exclusiv acordat lui Cristian Tudor Popescu: I-am 'reprosat' lui Tarantino ca ma 'plagiaza'

Simbata, 7 noiembrie, Cristian Tudor Popescu l-a avut ca invitat pe regizorul, scenaristul siactorul Nae Caranfil. Poti afla de ce regizorul a inceput sa se semneze Nae in loc de Nicolae si cum la un pahar de vorba, in gluma, i-a reprosat lui Tarantino ca il "plagiaza".
Nae Caranfil, in interviul exclusiv acordat lui Cristian Tudor Popescu: I-am reprosat lui Tarantino ca ma plagiaza

Pe procinema.ro poti revedea interviul exclusiv cu Nae Caranfil.Regizorul a raspuns, in exclusivitate pentru telespectatorii Pro Cinema, intrebarilor lansate de Cristian Tudor Popescu despre universul cinematografic marca Nae Caranfil: de ce a ales ca in pelicula "E pericoloso sporgersi" sa nu apara niciomasina mica, marca Dacia - prezenta de altfel in toate filmele care patrund in universul de dinainte de Revolutie, si cum a invatat diferenta de la "imaginatia filmica pana la realitatea peliculei".

Prezenta acestuia in studioul emisiunii “CineTePrinde” a marcat debutul a cinci saptamini in care telespectatorii Pro Cinema se pot intilni cu marii actori romani prezenti in filme semnate Nae Caranfil. Nu rata o noua intalnire cu filmele lui Nae Caranfilpe 14 noiembrie, de la ora 22:00, la CineTePrinde, telespectatorii Pro Cinema au intilnire cu Mircea Diaconu, Charlotte Rampling, Constantin Cotimanis si Florin Calinescu pentru un ... “Asphalt Tango”, un “road movie” care foloseste tot “arsenalul” unei comedii de cinci stele.

Click aici sa vezi prima parte a interviului

Click aici sa vezi partea a doua a interviului

Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.





Modifică setările cookies