marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Naomi Watts: actrita joaca in cel mai controversat film din cariera ei - Two Mothers

Naomi Watts si Robin Wright aduc pe marile ecrane o poveste erotica despre o dragoste nechibzuita in The Mothers, un film care ii va face pe multi sa ridice din sprancene.

Naomi Watts: actrita joaca in cel mai controversat film din cariera ei - Two Mothers

Povestea din The Mothers este una cel putin neobisnuita. Naomi Watts  si  Robin Wright, doua femei mature ajung sa se indragosteasca de prietenii copiilor lor. Astfel, doi baieti adolescenti ajung obiectul afectiunii a doua femei trecute de prima tinerete.

 

Filmul are la baza romanul scris de Doris Lessing, regia este semnata de Anne Fontaine, iar scenariul ii apartine lui Christopher Hampton. Alaturi de cele doua vedete feminine, vor mai juca James Frecheville si  Xavier Samuel.

 

Desi subiectul este unul delicat, Naomi Watts, care recent a incheiat filmarile la ambitiosul film "Diana", despre viata Printesei Diana, nu se teme de scenele deocheate. "Stiu ca acest film va schimba lucrurile, nu mai sunt o ingenua la Hollywood. O cariera trebuie reinventata tot timpul. Am zile cand ma simt ca la 100 de ani si am nevoie de ceva diferit" a declarat actrita de 44 de ani pentru Daily Mail.
 

 

La randul ei, actrita Robin Wright, in varsta de 46 de ani, nu se teme de scenele provocatoare si de subiectul neconventional al filmului. The Mothers va putea fi vazut in premiera la Festivalul de Film Sundance, ce se va desfasura intre 17 si 27 ianuarie 2013 in SUA.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies