marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Naomi Watts o face pe Printesa Diana o femeie tulburata, geloasa si posesiva. Rolul lui Lady Di ii poate aduce o nominalizare la Oscar

Astazi a fost lansata prima imagine oficiala a filmului care aduce pe marile ecrane ultimii doi ani din viata Printei Diana, dupa ce in ultimele zile poze cu actrita Naomi Watts pe platourile de filmare au creat valuri printre cinefili.

Naomi Watts o face pe Printesa Diana o femeie tulburata, geloasa si posesiva. Rolul lui Lady Di ii poate aduce o nominalizare la Oscar

Numita initial Caught In Flight, pelicula se pare ca va avea un alt titlu: se va numi simplu Diana. Regizorul neamt Oliver Hirschbieger care a adus pe marile ecrane ultimele zile din viata ale lui Hitler in Downfall din 2004 este la carma filmarilor care se deruleaza acum in Croatia.


In prima imagine oficiala, actrita de 43 de ani apare intr-o rochie neagra si cu cercei si colier de diamante: "Naomi este o actrita exceptionala care poate intruchipa caldura, umanitatea si empatia Printei Diana" a declarat Oliver Hirschbieger. Naomi Watts este cunoscuta pentru rolurile unor femei controversate ca Valerie Plame si Helen Gandy, insa nimic nu atrage atentia mai mult ca rolul Dianei. Presa de specialitate vorbeste deja despre o nominalizare la Oscar pentru Naomi Watts care a mai primit una in 2003 pentru 21 Grams.


Britanicii raman insa sceptici si cred ca Watts nici nu se apropie de imaginea lui Lady Di.Filmul se bazeaza pe relatia de iubire dintre printesa Diana si chirurgul pakistanez Hasnat Khan, o relatie care a iesit la iveala abia dupa moartea printesei. Cei doi s-au cunoscut in anul 1995, cand printesa a fost in spital sa-si viziteze un prieten. Filmul va prezenta si momentul mortii Dianei in urma unui teribil accident de masina in Paris, 1997.



Scenariul, scris de Steven Jeffreys (The Libertine), nu o prezinta intr-o lumina prea favorabila si o transforma intr-o iubita geloasa si posesiva. Cu un mulaj de silicon deasupra nasului, machiaj si par blond aranjat in stil regal, Naomi Watts a intrat cu usurinta in pielea printesei Diana. Primele imagini de pe platoul de filmare aflat in Croatia au infatisat-o pe actrita zambind si facand cu mana de pe covorul rosu unor figuranti cu rolul de fani.


In rolul lui Hasnat Khan, cardiologul de origine pakistaneza pe care prietenii Dianei l-au numit „dragostea vietii sale”, va aparea Naveen Andrews cunoscut pentru interpretarea lui Sayid Jarrah din serialul Lost. Relatia dintre cei doi a inceput dupa divortul Dianei de Charles in 1995 si a continuat pana cu putin timp inainte de moartea ei.

Printre milioanele de zvonuri despre viata sa privata a circulat si cel potrivit caruia Diana s-a folosit de Dodi Fayed, iubitul mort alaturi de ea in accidentul din Paris pentru a-l face gelos pe Hasnat Khan. Site-ul cinemablend.com scrie ca filmul o va prezenta pe Diana ca pe o femeie tulburata care l-a hartuit pe Hasnat Khan dupa despartirea lor.

Naomi Watts a dezvaluit ca initial a vrut sa refuze rolul, dar apoi s-a razgandit. Actrita a marturisit ca a citit si studiat intens despre viata Dianei, dar si despre casa regala britanica.


Actrita a recunoscut ca este terifiata la gandul ca ea este cea care ii va da viata Printesei Inimilor: "Producatorii filmului au venit la mine cu un scenariu bun, dar e infricosator... As fi vrut sa refuz, insa pur si simplu n-am putut. Acum fac toata documentarea posibila si am atat de multe de citit. Sper ca vom face un film reusit, din care oamenii sa afle despre ea lucruri noi", a spus Watts.

Pelicula aflata in productie are programata ca data aproximativa a lansarii 20 februarie 2013.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies