marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Naomi Watts se transforma in Printesa Diana. Keira Knightley si Scarlett Johansson sunt si ele in cursa pentru rolul printesei britanice

Naomi Watts o va interpreta pe marele ecran pe printesa Diana, in filmul "Caught In Flight", regizat de Olivier Hirschbiegel.

Naomi Watts se transforma in Printesa Diana. Keira Knightley si Scarlett Johansson sunt si ele in cursa pentru rolul printesei britanice

Acest proiect cinematografic, produs de compania britanica Ecosse Films, va fi realizat pe baza unui scenariu scris de Stephen Jeffreys.


Filmul va prezenta ultimii doi ani din viata printesei Diana si va descrie felul in care aceasta a reusit sa isi gaseasca fericirea in viata personala dupa divortul de printul Charles si sa devina una dintre cele mai renumite activiste din lume din domeniul actiunilor si programelor umanitare.Filmarile vor debuta in acest an in Marea Britanie.


Un alt film despre viata Dianei, bazat pe memoriile fostului ei bodyguard Ken Wharfe, intitulate "Diana: Closely Guarded Secret", se afla in etapa de preproductie. Producatorul Stephen Evans cauta o actrita de la Hollywood care sa o intruchipeze pe printesa britanica decedata intr-un tragic accident de masina in august 1997. Nume ca Keira Knightley si Scarlett Johansson au fost asociate proiectului.


Naomi Watts, care s-a facut remarcata in filmul "Mulholland Drive", de David Lynch, in 2001, a fost nominalizata la premiul Oscar pentru cea mai buna actrita in 2004, pentru rolul din "21 Grams", regizat de Alejandro Gonzalez Inarritu.

Sursa: Mediafax


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies