marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Naomi Watts va juca un rol principal in urmatoarele trei filme din seria Divergent

Actrita Naomi Watts va interpreta un rol principal in ecranizarea urmatoarelor doua volume din trilogia "Divergent", de Veronica Roth, ultima carte, "Allegiant", urmand sa fie repovestita in doua filme, dupa modelul francizei "Jocurile foamei".

Naomi Watts va juca un rol principal in urmatoarele trei filme din seria Divergent


Actrita australiana, in varsta de 45 de ani, o va intruchipa pe Evelyn, lidera celor fara-de-factiune (Factionless), in filmul "Insurgent", ecranizarea romanului omonim - cel de-al doilea - din seria "Divergent" de Veronica Roth, precum si in "Allegiant Part 1" si "Allegiant Part 2", care transpun cinematografic povestea din ultimul roman din trilogie, intitulat "Allegiant", informeaza contactmusic.com.

 

 

 

 


Filmarile pentru "Insurgent" au inceput in luna mai, la Atlanta, in regia lui Robert Schwentke, data lansarii fiind prevazuta pentru 20 martie 2015. "Allegiant Part 1" va fi lansat pe 18 mai 2016, iar cel de-al doilea, "Allegiant Part 2", va avea premiera pe 24 martie 2017, a anuntat studioul de productie Lionsgate.

 


Alaturi de Naomi Watts, pe lista actorilor recent adaugati in distributie se numara actrita Octavia Spencer, care va interpreta rolul Johannei, lidera factiunii Amicitie (Amity). De asemenea, actorii Shailene Woodley, Theo James, Ansel Elgort, Kate Winslet si Miles Teller isi vor relua rolurile din "Divergent", primul film al seriei.

 

 


Prima pelicula a francizei "Divergent", un thriller distopic bazat pe seria de carti pentru adolescenti semnata de Veronica Roth, a fost lansata in luna martie si, pana in prezent, a obtinut incasari de peste 250 de milioane de dolari la nivel mondial. Primele doua volume din trilogia "Divergent" au aparut in limba romana la editura Leda.

 


Naomi Watts, care s-a facut remarcata in filmul "Mulholland Drive", de David Lynch, in 2001, a fost nominalizata la premiul Oscar pentru cea mai buna actrita in 2004, cu rolul din "21 Grams", regizat de Alejandro Gonzalez Inarritu. In 2013, a jucat rolul printesei Diana in filmul omonim regizat de Oliver Hirschbiegel.

 

 

Sursa: Mediafax.ro

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies